Не можем да изключим използването на ядрено оръжие от Русия.

...
Не можем да изключим използването на ядрено оръжие от Русия.
Коментари Харесай

Експерт по Дарик: Използването на ядрено оръжие от Русия е реална заплаха

" Не можем да изключим потреблението на нуклеарно оръжие от Русия. Това, което е значително, е че в действителност Путин търси метод да дефинира обстановка, в която потреблението на нуклеарно оръжиее задоволително. Като най-малко вкарването на тематиката с нуклеарно оръжиев разказа, обвързван с експанзията на Русия в Украйнаводи до съществено напрежение, тъй като товае действителна опасност. "

Това съобщи военният специалист Велизар Шаламанов в предаването " Кой приказва " по Дарик радио.

" Все отново моето разбиране,е че в нашия, свободния свят има задоволително механизми за консултация, тъй че да овладеем тази обстановка, коятое обвързвана сжелание да бъде изплашен и разлъчен Западът ", добави той.

" Когато става въпрос за демократични страни, там има обществен спор, въздействие на публичното въодушевление и нещата не могат да имат подобен рисков темперамент, до момента в който самата същина на властническите режимие обвързвана с взимане на решения, които не се въздействат от публичните настроения. Путине разчитал,че в границите на седмица от началото на войната ще откри марионетен режим в Киев, само че би трябвало да сме наясно, че потреблението на нуклеарното оръжие не може да бъде изключено ", счита експерът.

" Действителността е бързопроменяща се. Важното е, че подобен вид говорене нанася вреди най-малко по 3 линии на България.Първо, тъй като разединява разнообразни публични групи в България, изолира ни от групите в НАТО и трето, дава един сигнал към Русия, че ние сме уязвими, че върху нас може да се влияе и можем да чакаме засилващи се провокации от страна на Кремъл ", означи Шаламанов.

" Реагират умерено, тъй като силата на НАТО и ЕСса механизмите за съвещания, които дават непоклатимост и разрешават да се активизират ресурсите на население над 1 милиард. Освен това реакциите сатакива, че по никакъв метод да не навредят в допълнение на България, вратата да е отворена и Българияда се възползва от всички благоприятни условия на страна член от свободния свят ", разяснява той.

" Отговорносттаси остава наша и в случай че не намерим сили да продиводействаме на дезинформациятаи пропагандата, и на тази невъзможностполитическиятелит в Българияда консолидира позиция, която подсигурява ползите на българскитеграждани,това може да докара до вътрешни напрежения, за които няма по какъв начин да ни оказват помощ съдружниците ", безапелационен е Шаламанов.

" Русия не съумя с получаваната помощ от Иран и други изолирани от света странида сътвори нужната формация за действителна зимна атака. Сега е значимо Украйна да стартира процеса на привършване на тази непровокирана война и брутална експанзия ", съобщи специалистът.

" Такъв вид връзки основават условия за консолидиране на група страни да продължат тази помощ. Една пълномащабна атака на украинската войска има потребност от танкове, бронирани машини, хеликоптери и авиация. Без това тя не може да бъде доста сполучлива, а това ще докара до нарастване на броя на жертвите ", заключи Шаламанов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР