Не може ТЕ да ни казват как да си кръщаваме

...
Не може ТЕ да ни казват как да си кръщаваме
Коментари Харесай

„Не може ТЕ да ни казват как да си кръщаваме НАШИТЕ улици“

„ Не може ТЕ да ни споделят по какъв начин да си кръщаваме НАШИТЕ улици и площади! “, крещи русофилистикът, обладан от злия дух на путинката и киселите краставички с копър. „ Не може да заемаме страна! Ние сме неутрални! “, крещи различен до него и вее високо и гордо съветското знаме. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3962
„ Не може това, не може онова… кво беше друго? “, срича трети, в бързината неуспешен да научи целия сюжет и стихчето за декламиране. 

Неутрални, викате, а? С съветското знаме и гордо развятото Z сте „ неутрални “?

Какво се удивлявам и аз? Децата му на Запад, колата му японска, фотосите в профила му от Рим и Милано, Лондон и Берлин, на профилната се снимал пред Айфеловата кула, поставил изпод съветското знаме. Що за глупак съм АЗ, че да чакам друго държание от тези? 

Улиците ни, дето не можело да се оставяме ТЕ да ни споделят по какъв начин да си ги кръщаваме в тая наша самостоятелна и суверена страна, са: „ Московска “, „ Граф Игнатиев “, „ Аксаков “, „ Дондуков “, „ Скобелев “, „ Руски “. Най-големите монументи – на руската войска. Пред Народното събрание ни – съветски цар. И те се радват. А пробвайте да пипнете монумент или съветско име да промените с българско… живи ще ви изядат. 

Za троловете и za тъпанарите потребни идиоти не ми се приказва в този момент отново. Едните za пари, другите от чиста тъпота. Ще се върнем и на тях, няма метод, само че не в този момент. Писнаха ми. 

Но има и една трета част от „ армията “ им. И се чудех по какъв начин да ги опиша, когато видна тяхна представителка ми даде възможността… просто да я изтъквам: „ Така ни се пада, като не си знаем мястото “

… във връзка съветските закани против нас, „ неприятелската “ страна, на която щели да ѝ стопират газа и петрола и да газят строго. 

„ Така ни се пада, като не си знаем мястото “……………. Казва всичко, което би трябвало да знаете за тая порода. Родените загубеняци. Наведените. Спящите хубавици, дето чакат принцът да пристигна да ги целуне, ****е, да се загащи и да им обещае, че ще ги пази. Готовите да страдат, тъй като са били „ непослушни “, подготвени с наслада да гледат по какъв начин децата им страдат, в случай че наказването идва от вездесъщия им любим. Готовите с наслада да умрат от ракетите на путин, тъй като той е господарят им. Бий ме, обичам те. Мазохистите, които с наслада принасят децата си в жертва. Които принасят страната си, себе си, теб, твоите деца, твоите родители в жертва, с цел да е удовлетворен господарят. С наслада го вършат и се молят този път господарят да ги забележи и да не ги рита, а да ги погали по главата. 

„ Мястото “ ни, съгласно тях, очевидно е под ботуша. Те са привикнали да са дребни и не разрешават тези към тях да не са дребни. Те желаят санкции. Свобода ще искаш, господаря ще ядосваш? Бич за тебе.

А фантазията им е господарят да ги направи персонални плебеи, че да им даде те да те наказват за премия. 

Много са. Не можеш да ги игнорираш. Както ги гледаш кротки и по табиет наведени, по този начин на следващия ден се оказваш с нож, забит в гърба, а зад теб – те… с изцъклени, невиждащи очи, мърморещи нещо несвързано. Жалят, само че не теб, не какво са сторили, а себе си и господаря си. 

Хората споделят: България беше най-верният спътник на Съюз на съветските социалистически републики, само че не са напълно прави. България беше най-верният плебей на Съюз на съветските социалистически републики. И нищо не се е трансформирало. Радвам се на хората с украинските флагове, на десетките хиляди; веселя се, че са доста повече от ония с емблемата на пежо и Z zнамената, само че в Народното събрание има друга настройка, а те рисуват лицето ни пред света. Ние към момента се снишаваме и не пращаме оръжие на Украйна, не оказваме помощ, позицията ни е срамна – до путинската подметка Орбан, БZП и ВъZраждане не престават да спъват европейското ни развиване.

Продължават всякакви прислужници в Народното събрание и отвън него да желаят излизане от НАТО и Европейски Съюз, нищо, че с цялостни бузи мляскат Еврофондове и с две ръце грабят. Междувременно русия ни заплашва и ни афишира за „ неприятелска “, подмятаха ни, че ще ни денацифицират и нас, наши депутати имаха мокри сънища за съветски ракети над нас. 

За какво ни е тая история, щом нищо не научаваме от нея? Последният път, когато се правехме на неутрални, завършихме във война и против двете страни по едно и също време – и Германия, и Съюз на съветските социалистически републики. Нищо не сме научили. Пак сме наведени. А шумкарите отново си мечтаят да пристигна кремълският сатрап, да изколи достойните българи, а тях – жалките русоробчета – да ги създадат шефове и висши приятели. 
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР