Не може президентът Радев да използва всеки ден фразите Ще

...
Не може президентът Радев да използва всеки ден фразите Ще
Коментари Харесай

Борисов призова Радев да даде пример за единение, но не с декларации

Не може президентът Радев да употребява всеки ден фразите " Ще ометем ГЕРБ ", " Всички от ГЕРБ ще ометем ", всеки ден да атакува най-голямата партия, нейните съдружни сътрудници и в един миг излиза и споделя: " Единение " . Аз нито един път не съм споделил против него, неговата институция и който и да било в България обидна дума. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред българските публицисти в Ню Йорк, като разяснява обръщението на президента Румен Радев, в което той прикани за единство на българския народ.
Точно аз съм ги молил в Народното събрание най-малко по значими тематики да имаме единство, сподели още Борисов. Излиза, че той (Румен Радев - бел. ред.) желае да има единство в миг, в който той го направи най-голямото разцепление. Дайте ми едно негово изявление, в което той гневно да не ни нападна. С две ръце поддържам желанието му за единство, само че дайте образец Вие, господин Радев, дайте образец за единство, не на заявления, не с обръщения , прикани още Бойко Борисов.
Сподели с товите другари
​Премиерът разяснява още и тематиката с модернизацията на българската войска, трафика на хора и миграцията.​ Министър-председателят уточни, че е уведомил държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео за профилираната акция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", при която до този миг е открит половин звук хероин.​
​Борисов още веднъж акцентира, че България стои добре и че всички го регистрират.​

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР