Не може по време на такава пандемия политиците, които се

...
Не може по време на такава пандемия политиците, които се
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Трябва да обединим разделеното общество

Не може по време на такава пандемия политиците, които се борят през днешния ден да ръководят тази умираща нация, да не кажат какво мислят по въпроса за имунизацията. Притесняват се, че в случай че кажат " Ваксинирайте се " - ще изгубят гласа на така наречен антиваксъри. Другите пък се тормозят, че в случай че кажат " Не се ваксинирайте " - ще изгубят гласа на вярващите във имунизацията.

Аз съм се ваксинирал и не го укривам, считам, че с цел да се преодолее рецесията би трябвало да се имунизираме, тъй като другият вид е да прекарваме всички, което пък ще е в огромна тежест на здравната система и работещите в нея.

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на листата в 25 МИР София и 3 МИР Варна.

Трябва всички да излязат и да кажат какво ще вършим. Някои отричаха пандемията, в това число и сегашният длъжностен здравен министър. Всеки би трябвало самичък би трябвало да реши - не е вид. Защото политиците не би трябвало да се опасяват от това да кажат какво би трябвало да създадем. Вчера съм им изпратил публични писма до водачите на политическите партии с апел да седнем дружно за 3 дни и да помислим какво може да създадем за тази рецесия, към този момент нямам отговор, сподели Каракачанов и добави:

Ако всички са на мнение, че имунизирането е верният ход - да излезем и да го кажем. Нормалните политици в такава обстановка не считат кой глас ще изгубят и кой не. Аз по тази причина запитвам в писмото си кого ще управляваме - болните и умрели ли?

Аз не съм крил, че когато пристигнаха имунизациите предложих на своите подчинени в Министерство на защитата да се имунизират. Има огромна разлика от преди и в този момент. Преди малко и Вие в новините казахте, че тази есен има с 30 % повече болни от предходната. Ние сме във война, безапелационен бе Каракачанов.

Аз съм се опитвал постоянно да сплотявам нацията, а не да я разлъчвам. Когато водещите политици и престижи имат обща позиция, народът ще се почувства по-сигурен. Разни измислени герои пишат какви ли не нелепости из интернет, а политиците мълчат. Трябва да обединим разграниченото общество в нещо, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Стигнахме до там, че колите за спешна помощ обикалят с часове, тъй като няма къде да настанят болните, в лечебните заведения няма места. Смятам, че в случай че се имунизираме ще живеем по-добре и нямам проблем да го кажа, не се опасявам, че ще загубим гласове, безапелационен бе той.

Като виждам резултатите и на другите политически сили, ами те не могат да се съберат да създадат държавно управление. Нашите заключения сме си ги създали - след неверната коалиция, само че другите не се учат от грешките си. Негативи носим още от властта с ГЕРБ, само че не може да го броим за неточност. 2017 година имаше няколко разновидността, от които единият беше сегашният - избори до дупка. Но ние избрахме да постъпим държавнически, сподели Каракачанов и добави:

Какво от това, което направих в армията беше неточност - модернизацията, увеличението на заплатите ли? Армията стана институцията с най-високо утвърждение в обществото.

В тази обстановка, в която се намираме би трябвало да има държавно управление. Не може да си играем от избори в избори. Аз съм подготвен да седна да приказвам с всички български партии, върша уточнението, че за нас от Вътрешна македонска революционна организация Движение за права и свободи е етническа партия, не българска. Бихме разговаряли, само че по избрани тематики - по какъв начин преодоляваме пандемията, по-късно икономическата рецесия, рецесията в енергетиката, изброи Каракачанов.

Относно това какво Вътрешна македонска революционна организация предлага по тези тематики Красимир Каракачанов съобщи, че всичко зависи от прекъсването износа на ел. сила, национализиране на енергийните сдружения, тъй като парите на българите за сдруженията отиват в чужбина. Проектът Белене - би трябвало да го продължим, площадката в АЕЦ Козлодуй 7-и блок - би трябвало също да се работи по този план. 2027 година би трябвало да се спре 5-и блок на АЕЦ-а, 2029 година последният 6-и блок. А през това време и топлоцентралите на въглища. Всичко това ще се случи идващите години, по какъв начин оставаме единствено на вятърни мелници и слънчеви панели. Трябва да се съобразяваме с българските жители, а не с непознатите ползи. Основното нещо е пандемията, икономическата рецесия - протекционизъм за бизнеса и преустановяване на монополите в енергетиката, приключи Каракачанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР