Не може да се прехвърля отговорност непрекъснато. Хората искат да

...
Не може да се прехвърля отговорност непрекъснато. Хората искат да
Коментари Харесай

Близки на Андрея с ново зловещо разкритие: Преди да я изнасили, Аксел...

Не може да се трансферира отговорност непрестанно. Хората желаят да могат да предявяват своите желани и искания, би трябвало да има правдивост. Не бива да има безнаказаност.

Това е един развой, който се е развивал дълго време и никой не е взел ограничения. Да приемем, че той ще изтърпи едно наказване, само че какво ще се случи след това: след 10-15 години - това ще се повтори още веднъж.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия престъпният психолог проф. Калин Гайдаров във връзка жестокото ликвидиране на Андрея в Галиче.

Той бе безапелационен, че профилът, типажът и закононарушението в Галиче е като това в Сотиря. "Това е нечовешко. Не би трябвало единствено да наказваме, а и да предотвратяваме сходни закононарушения. "Обществото ни е мощно раздрано, всеки е оставен самичък за себе си, би трябвало да се усъвършенства връзката ", счита още той.

Що се отнася до търсения мъж във Варна, в чийто апартамент имаше мощен гърмеж, той съобщи, че огромна част от хората у нас нямат боязън нито от Бога, нито от закона и по тази причина по-слабият страда.

"България се промени доста. Не се ръководят процесите, не се трансформират практиките с цел да могат да дават отговор на публичните процеси. Институциите би трябвало да влязат в пълномощията си дейно, а не номинално. Длъжностните лица би трябвало да управляват и да санкционират ", съобщи той.

По думите му децата би трябвало да бъдат възпитавани от дребни, че те имат отговорности към обществото, към родителите си, към другите деца. "Те израстват със самочувствието, че могат да си решат проблемите сами и няма да бъдат осъдени по тази причина ", счита Гайдаров.

Според него подобен е образецът от Галиче и жертвата и килърът са се отглеждали сами. Къде са институциите, щом родителите ги няма, запита още той.

Близки на убитото момиче се включиха в ефира на Българска национална телевизия и обявиха, че се излиза с подправени сведения за убийството ѝ. "Ръцете ѝ са били нарязани преди да бъде изнасилена и да бъде заклана. Защо прикриват дребното момче, което е прикрило следите. Съгласна съм да го убия и да изляза след 12 години. Така се дава образец. Никой не желае да живее към този момент тука. Това е нечовешко ", безапелационни са те.

Бащата на Андреа съобщи, че желае пожизнен затвор без право на анулация. "Момичето ми беше културно, възпитано и прилежно. Обаждаше ми се да ми каже по кое време излиза на дискотека.

Не се срещаше с приятеля си, без да ми се обади. Брат ми я наглеждаше, до момента в който аз бях в Англия. Не мога да остана да пребивавам тука. Няма закони, нямаме право на труд, нямаме независимост. Винаги съм обичал България, само че към този момент няма да остана да пребивавам тука. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР