Не мога да знам какво му в главата на Бойко

...
Не мога да знам какво му в главата на Бойко
Коментари Харесай

Димитър Илиев готов да се раздели с поста на министър

" Не мога да знам какво му в главата на Бойко Борисов, само че ние работим всекидневно и интензивно в интерес на българския спорт ". Това съобщи спортният министър Димитър Илиев пред БиТиВи, след на водача на ГЕРБ за вероятно отдръпване на партията от ръководството на страната.

За него няма значение дали ще остане министър на спорта след ротацията в държавното управление , само че в персонален проект ще му бъде по-добре да не е на този пост. Ако съдим по това кой какво прави, би трябвало да остана министър на младежта и спорта и след ротацията, само че всички знаем, че това е краткотрайно и един ден няма да бъда министър, разяснява Илиев.

Той посочи, че е отказал на Борисов да назначи негов заместник-министър на спорта. Тогава Илиев бил упрекнат, че е взел негова учителка, само че той взел най-хубавия експерт по методика на спорта в България. Димитър Илиев не знае и дали самият Борисов мисли за всеобщия спорт и дали желае да има здрава нация.

Според него, когато егото на избрани персони стане по-голямо от самия спорт, тогава проблемите и резултатът удрят върху тези, които минимум го заслужават . Когато егото вземе превес, злополуката е за тези, които минимум заслужават.


 Смениха цялото управление на Тотото
Смениха цялото управление на Тотото

Министърът понижава заплатите на шефовете, усилва на чиновниците и желае решителност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР