Не мога да се правя на всезнаещ. Те ще видят

...
Не мога да се правя на всезнаещ. Те ще видят
Коментари Харесай

Марешки: Не съм чел проекта на ГЕРБ за Конституция, няма и да го чета

Не мога да се върша на всезнаещ. Те ще видят точка по точка, буквално. Предложението за Конституцията е покана за диалог, не мога да си изгубвам времето за всяко нещо. Не го разбирам. Специалистите ми ще я прочетат и ще ме съветват.
Това съобщи водачът на Воля Веселин Марешки в ефира на Нова телевизия.

Той удостовери, че не е чел плана, препоръчан от ГЕРБ. По думите му няма и потребност да го прави, само че партията му имала задоволително адвокати, които били извънредно способени по разнообразни тематики.

Що се отнася до двете концесии на плажовете - за единият се явих на търг преди 5 години и през това време той е седял изоставен, а другият не бе стопанисван 15 години. Даже може да кажа, че съм направил услуга на страната. Дарител съм на страната. Достатъчно заможен човек съм, с цел да се дам за един плаж.

" Благодаря на хората, които ме поддържаха. Тези, които ме познават знаят, че не мога да бъда платен ", акцентира Марешки.

По думите му той съблюдава закона на 100%.

" Не се извинявам, споделям си тезата. Стигна се до нашите подписи откакто Вътрешна македонска революционна организация се бяха подписали за измененията в Конституцията ", изясни Веселин Марешки. Той съобщи, че от толкоз политически пумпали се е объркал.

Той добави, че е получил доста мнения от хора, когато на 2 септември оповестил, че няма да подпише плана за нова Конституция. " Сутринта хиляди жители ми се обадиха и споделиха, че не утвърждават това, което споделям, че е неверно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си ", разясни Марешки.

По думите му неговият автограф не е трансформирал нищо в страната. „ Дадохме право на хората да дебатират тематиката за измененията в Конституцията”, сподели още Марешки.

" Ние сме поредни. Пример по тази причина е, че ние продължаваме да гласуваме против дотациите. След този автограф - държавното управление отново може да падне, този автограф не може да даде в допълнение време. Дискусията не може да пречи на оставката ", акцентира още той.

Попитан дали са патерица на властта, той съобщи, че не може да дава отговор на някого, който е бил част от ръководството. " Ще видите, че Христо Иванов няма да е част от идващото държавно управление. Щом е толкоз мощен, за какво търси да се сплотява с други и да прави тюрлюгювечи ", запита още водачът на Воля.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР