Не мога да съм сигурен, че Владимир Пелов е прекарал

...
Не мога да съм сигурен, че Владимир Пелов е прекарал
Коментари Харесай

Кметът на Ботевград: Панчев и Пелов са възприемани от местната общност като много добри приятели

Не мога да съм сигурен, че Владимир Пелов е прекарал дълго време в Ботевград след бягството си от пандиза. 

Това сподели за предаването „ 12+3 “ по „ Хоризонт “ кметът на Ботевград Иван Гавалюгов

„ Предполагам, че е намерил къде да обитава, само че  доколко необезпокоявано не мога да кажа. През последните два месеца имаше няколко акции на органите на Министерство на вътрешните работи, които по някаква тяхна оперативна информация правят дейности за възможното му залавяне.

Доколкото съумях да се срещна, надали не всекидневно са получавали информация, че е бил забелязван и се укрива в региона “.

В общината не са постъпвали такива сигнали. Последната инспекция на органите на реда е била на 2 юни.  Състоянието на изоставеното крило на локалната болница обаче е такова, че кметът изрази подозрение, че пандизчията е можел да се укрива там, само че не изключи опцията:

„ Все отново, регионът му е задоволително добре прочут. Той е родом от Ботевград израснал е тук. Познава чудесно региона и покрайнината и планинската част, и равнинната… “.

Марио Панчев е от Ботевград, само че не е имал „ публична трудова претовареност “. Името му се свързва „ по-скоро с нерегламентирана активност, лихварство “. Имал е и присъда за кражба:

„ Лично на мен ми е прочут, така  като сме връстници от ученическите години.  Оттогава нямаме контакти. Действително се движеше по-скоро в някакви по-съмнителни среди. Контингентът и обкръжението в действителност бяха по-скоро хора, които приспадат по-скоро към сивата част на икономическата активност “.

Панчев и Пелов са били възприемани в обществото като „ допълнително от положителни другарски връзки “ от над 20 години, а не просто познати, сподели кметът.

„ Неадекватно малко е полицейското наличие в Ботевград с оглед криминогенния състав, който е разполагаем на територията на общината, предвид на този незаконен бизнес, който съгласно мен има мощни, корени, обичаи и настояще в нашия град “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР