Не мога да разбера прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от

...
Не мога да разбера прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от
Коментари Харесай

МИСТЪР КЕШ срещу Г-Н МАГНИТСКИ: Ескалация на напрежението между Радев и Пеевски

Не мога да схвана прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от това, което прочете, едно известие в медиите от мен. Аз още не съм си подал питанията, по какъв начин бързо дадоха отговор, че няма. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски на публицисти по отношение на обвиняванията, които той насочи против президента Румен Радев през последната седмица и отговора, който последва от страна на държавното обвиняване по така наречен " Кешгейт ".
" Няколко години се приказва за " пътя на копринката ", за Сотир Ушев. Има доста неща в медиите, никой не реагира от органите, по тази причина ги запитвам ", сподели той.
Пеевски назова президента " мистър Кеш " и съобщи, че го чака за борба на политическия терен, а също по този начин изиска имунитета на президента.
По-рано през днешния ден пък Румен Радев, разяснявайки изказванията на Пеевски, го назова " господин Магнитски ". Той съобщи от своя страна, че няма да разяснява клюки и операции и прикани прокуратурата да извади всички сигнали, преписки и делата за БТК, „ Булгартабак “, КТБ, за ББР, за язовири, за автомагистрали, митници, НКЖИ, за отравянето на Емилиян Гебрев, за подставени лица, притежатели на парцели, на бизнеси, на хотели в България и чужбина и за офшорки. Много въпроси висят. Как да се борим с корупцията освен това състояние, попита реторично президентът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР