Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих

...
Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Денков е най-слабият премиер в историята на България

Не мога да допускам, че индивидът, за който се грижих 9 месеца, който видяхте, че въобще не се оправя с длъжността на министър председател, и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на България, приказва такива неща. Човекът, който, когато се наложи да отида до тоалетната при срещата с миньорите, ми прати смс с текст „ има ли проблем, че излизаш “. Точно този човек, на който му държах ръката, да го каже това – не мога да допускам.

Така водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори на думите на премиера Денков тази заран, който сподели, че Пеевски е " най-голямото зло " и поради него отиваме на избори.

За акцията на ДАНС в митниците Борисов съобщи, че там евентуално „ клановете се бият ”

„ Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира сега ", добави той.

Според Пеевски промени в Агенция " Митници " е правил единствено Асен Василев.

„ Всички шефове са настанявани от Василев, цялата отговорност е негова. През цялото време той управляваше Агенция " Митници ".

Ние отиваме на избори поради него, сподели още министър председателят в оставка

На въпроса дали има път обратно сред Движение за права и свободи и ПП-ДБ, Пеевски отговори:

" Дали ще има път обратно, напред, зависи от тях, само че това би трябвало да завърши - да ми звънят непрекъснато, непрекъснато да идват, а след това пред вас да дават странни изказвания. Говори се, че съм бил в централата на ГЕРБ, там съм ходил с Христо Иванов. Били сме дружно. И с Прокопиев сме били дружно. Сега споделят, че съм зло, с това зло ли живяха 9 месеца в доста близки връзки ", попита Пеевски.

В умозаключение той съобщи, че Движение за права и свободи ще поддържа предлагането на Българска социалистическа партия за великденски добавки за пенсионерите - по 100 лв. за тези с минимална пенсия и по 50 лв. за всички останали.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР