Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих

...
Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих
Коментари Харесай

Пеевски: Денков е най-слабият премиер в историята на България

" Не мога да допускам, че индивидът, за който се грижих 9 месеца, който видяхте че не се оправя въобще с длъжността на министър председател, и мога да кажа, че е най-слабият министър председател в историята на България, приказва такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира сега ", по този начин водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори на думите на премиера Денков тази заран, който сподели, че Пеевски е " най-голямото зло ", съобщи кореспондент на БГНЕС.


Според Пеевски промени в Агенция " Митници " е правил Асен Василев, постоянно е правил предопределение той, и цялата отговорност е негова.

На въпроса дали има път обратно сред Движение за права и свободи и ПП-ДБ, Пеевски отговори: " Дали ще има път обратно, напред, зависи от тях, само че това би трябвало да завърши - да ми звънят непрекъснато, а пред вас да дават странни изказвания. Говори се, че съм бил в централата на ГЕРБ, там съм ходил с Христо Иванов. Сега споделят, че съм зло, с това зло ли бяха 9 месеца ", сподели още Пеевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР