Не мога да не се възхищавам от начинът по който

...
Не мога да не се възхищавам от начинът по който
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Днес Асен Василев отново кротко и полека закова Радев. Службите работеха срещу нашето правителство - Топ новини

Не мога да не се удивлявам от методът по който Асен води диалозите. Без възторг, без церимониалност, без лицемерие, само че право в очите без да икономисва истината. Днес още веднъж добродушно и бавно закова Радев. Службите работеха против нашето държавно управление.

А шефовете на службите бяха назначени персонално от Радев и всички бяхме очевидци, че те работеха против държавното управление на Петков. Да не забравяме даори най-дребният факт, снежните топки против държавното управление на Шипка.

Радев беше ужасеен, че министър председателят Петков и ръководителят на Народното събрание са там и пуснаха ордата на копейкин, Всичко се знае. Дебилите на копейкин бяха защитавани от НСО и това е най-дребното. Не му спести и името на радево-руското дребосъче Николай Павлов, което беше се отказало от половината от азерският газ. Радев е нахален, както всички съветски петоколонници, само че шамарът си го получи пред цяла България.

Петър Бояджиев, Facebook

Не мога да не се удивлявам от методът по който Асен води диалозите. Без възторг, без церимониалност, без лицемерие, но…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР