Не мога да каже, че сме толерантни по пътя и

...
Не мога да каже, че сме толерантни по пътя и
Коментари Харесай

Влизането в кола като революционери зад клавиатура

Не мога да каже, че сме толерантни по пътя и освен в София . Да влезеш в колата е все едно да застанеш зад клавиатурата. Там (хората) стават " огромни революционери " и доста ги схващат нещата. Колата става отбрана и се сдобиваш с кураж и храброст. Toва съобщи пред БиТиВи Тодор Тодоров , престъпен психолог, по отношение на експанзията на пътя.

По думите му действителността е такава, че хората от ден на ден прибягват до физическа разпра и изземват функционалностите на институции и да раздават " истина ". " В други страни, когато се демонстрира експанзия, съдът може да те накара да отидеш на лечебна сесия и в случай че не се справяш, да не ти върнат книжката. Тук това го няма ", уточни Тодоров. 
 Арестуваха чиновник на ГДБОП за шофиране под влияние на амфетамин Обновена
Арестуваха чиновник на ГДБОП за шофиране под влияние на амфетамин

Отказал да се тества с дрегер

Криминалният психолог добави, че в системата на Министерство на вътрешните работи се следи доста сериозна безнравственост и даде образец със служителя на ГДБОП, хванат с опиати .

" Проблемът в системата е доста сериозен. Често поддържам връзка с сътрудници в системата. Такава безнравственост в чиновниците не съм виждал в последните 24 години . Този човек, в случай че взима непрестанно опиати, няма по какъв начин началниците или сътрудниците му да не са го забелязали. Сега се петнят всички чиновници. Ако този човек не взима непрекъснато опиати, а е подбуден поради някакво събитие към това, също е проблем. Аз още през днешния ден бих отишъл с проби в отдела на този човек ", добави Тодоров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР