Не мога да кажа, че нещо се е променило за

...
Не мога да кажа, че нещо се е променило за
Коментари Харесай

За първи път: Златка Райкова си показа... годежния пръстен, призна нещо неприятно

" Не мога да кажа, че нещо се е трансформирало за тази една седмица, просто изживяхме един прекрасен миг. " Това съобщи в " На кафе " Златка Райкова. Тя дойде дружно с годеника си Георги Валентинов.

БЛИЦ напомня, че ММА боецът предложи на половинката си онлайн в ефир по време на предаването " Като две капки вода ". Шокираната русокоска не бе заподозряла нищо и се разтрепери на сцената. Тя одобри и сега двамата са на върха на щастието.

" Исках преди месец да й предложа, след един мой дуел в Дубай. Мислех след багра да я поканя в клетката, само че по този начин се случиха нещата, че изгубих и нямаше обстановка. Къде към този момент да я очаквам, бях взел пръстена и взех решение да е в предаването. Обадих се на продуцентите. Те незабавно прегърнаха концепцията ", призна Валентинов.

Гала помоли Райкова да й покаже пръстена, с цел да му се порадва. Плеймейтката небрежно призна, че въпреки всичко бижуто й е огромно. Неприятната вест въпреки всичко не я тормозила, добави тя.

" Пръстенът й е малко огромен, само че доста го харесахме, а нямаше по-малък размер ", добави Валентинов.

Майката на Златка - Виктория, се включи онлайн от Ирландия, където живее: " Георги се обади да ми опише сюжетът, който е надробил. Поиска ми позволение и аз незабавно споделих " Да ". Бях съгласна. Познавам добре Георги нищо, че го виждам един път - два пъти годишно. Това, което знам за него е единствено позитивно, Нямам забележки, одобрявам го и заслужава да влезе в нашето семейство. Готова съм и за внучета ", призна тя.

Виктория даде обещание в най-скоро време да се прибере и да са си дружно.

" Мислим за бебе, само че сега и двамата сме доста ангажирани, изключително тя ", изясни Валентинов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР