Не мисля, че жената е провокирала с нещо децата. Това

...
Не мисля, че жената е провокирала с нещо децата. Това
Коментари Харесай

Цвета Димитрова за насилието от страна на деца: Това се случва във всяко училище

" Не мисля, че дамата е предизвикала с нещо децата. Това не е изолиран случай. Всяка седмица има вести за принуждение от страна на деца. Това по-скоро е индикация, че това се случва всеобщо. И не трябва да има грам утешение ".

Така разяснява ПР експертът  Цвета Димитрова по отношение на клипчето по какъв начин деца ритат бездомна жена на улицата.

" Това е във всяко учебно заведение. Някои родители са склонни да си мислят, че това се случва в избрани прослойки. Не, това е в учебното заведение на всяко едно от нашите деца. Излезе един филм на Яна Титова - " Диада ", който е безспорна епикриза и го гледат родители с тинейджъри. И нашите деца споделят - ами то е по този начин. Примерът е доста значим. Много родители изчезват в чужбина да работят и ги няма до децата. А и доста родители физически са тук, само че прочувствено ги няма. Другото е всичко, което ние като общество даваме образец. Няма по какъв начин да чакаме по какъв начин тези деца да имат компас за вярното и неправилното, в случай че виждат от нас по какъв начин нарушаваме правила и демонстрираме експанзия. Включително и в Народното събрание ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР