Не мисля, че днешната среща оформя бъдещето управление на България.

...
Не мисля, че днешната среща оформя бъдещето управление на България.
Коментари Харесай

Делян Добрев: В Украйна има война, загиват хора, а "Промяната" накара украинците да си плащат не само за въоръжението, а да си плащат и на посредници, комисионни! Това е "Промяната" - посредници и комисионни!

Не мисля, че днешната среща оформя бъдещето ръководство на България. То ще бъде завършено от изборите в края на март или началото на април. Това съобщи по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.
И изрази вяра, че няма да се получи същата композиция от партии, както в този момент.
 
" Аз персонално се надявам сътрудниците от " Промяната " да вкарат половината депутати в Народното събрание, дори по-малко, тъй като, съгласно мен, никой от партиите в Народното събрание не желае да работи с тях и има ясно пояснение и то е в последните 8 месеца от тяхното ръководство ", разясни Добрев.
 
Г-н Свиленски сподели за боеприпасите. Колега Свиленски, изнесени са за 5 млрд лева муниции, без да ми се сърдите. 2021 година износът на муниции и общо военно съоръжение е за 1 млрд лева 2022 г е за 6 млрд лева Единствената разлика е войната в Украйна. Тези 5 млрд лева са отишли за страни, които са към Украйна и това, което е непочтено от страна на сътрудниците от " Промяната " -като ще изнасяш за Украйна, изнасяй го за Украйна, а не го товари с медиатори, означи някогашният енергиен министър. 
 
В Украйна има война, умират хора, а ние караме украинците да си заплащат като попове освен за въоръжението, а да си заплащат и на медиатори, комисионни и така нататък Който и да е платил, има ли комисиЕнни, има едни десетки и стотици милиони дадени за тях. ето, това е " Промяната " - те всичкото им са медиатори и комисионни, означи Добрев. 

Асен Василев се опита да опонира на депутата от ГЕРБ-СДС:
" Лъжите желая да ги пресека на момента. Ако си мислите, че Пентагона заплаща посредством медиатори, Пентагонът купува непосредствено оръжия посредством нашия военнопромишлен комплекс. Оръжието се продава непосредствено на Пентагона=$
 
А за Украйна ли беше, попита Добрев.
 
" Питайте Пентагона. Защо питате мен. Както господин Свиленски сподели - на никое място не написа Украйна, на никое място в документите ", съобщи Василев.
 
" И Пентагона не написа на никое място в документите ", настоя Делян Добрев.
 
Ние направихме всички усили да стартираме разговор с Демократична България, само че президентът не даде мандат, продължи той. Казах още първоначално, че с Българска социалистическа партия няма късмет да създадем държавно управление. Ние имаме три десни партии – ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи, две леви – Българска социалистическа партия и Политическа партия, балансьор - БВ. Политическа партия никой не ги желае. Вие не ги желаете в лявото, ние в дясното. Ако има кардинална коалиция тя можеше да е единствено дясна, изясни някогашният енергиен министър. 
 
И добави:
" Ние не сме търсили избори. Ние сме единствените, които внесохме кабинет и той беше гласуван в Народното събрание. Нямаше политически лица. Ако останалите партии желаеха държавно управление щяха да поддържат държавно управление на Габровски ". 
 
Казах ви за медиаторите, в този момент ще ви кажа и за автомагистралите. Те мамят (Промяната, бел. ред.). И гласоподавателите мамят, по тази причина им споделяме измамници. Ето какво споделиха октомври месец 2021 година - ще строим по две автомагистрали " Хемус " на година, по пет нови моста на Дунав и по три тунела под Стара планина. Ето, дори особено за господин Василев съм си го подчертал с розово. И какво имаме в този момент - нямаме даже рисунка, ни на мост, ни на тунел, ни на автомагистрала, акцентира Делян Добрев. 

Той напомни гостуването си в Българска национална телевизия на 3 декември 2021 година, където с Асен василев са водили спор за това, че подписаните оговвори за строителство на Хемус би трябвало да се продължат. " Г-н Василев споделяше, че те в този момент ще ги прекратят, ще сключат други контракти, с които щели да построят автомагистрала по-евтино. Нито ги прекратиха, нито построиха 1 метър автомагистрала. Имаше 1 милиарда лева за строителство на автомагистрала " Хемус " -те ги изхарчиха за нещо друго ".
 
На въпрос на кого приказва американската посланичка за корупция, Делян Добрев отговори, че тя засяга " Промяната ".
" Сега ще ви обясня. България е подвластна от Русия главно в 2 бранша – защита и енергетика. Този парламент гласоподава решение за F-16 - " Промяната " гласоподаваха срещу. Този парламент гласоподава за 7 и 8 блок в АЕЦ " Козлодуй ", с американска технологи - " Промяната " още веднъж гласоподава срещу. Т.е. " Промяната " и в двата случая, където България е най-зависима гласоподава срещу това ние да се откъснем от Русия. Аз се чудя по какъв начин Демократична България ще създадат предизборна коалиция с лявата партия на " Промяната ", които гласоподаваха срещу F-16 и 7 и 8 блок.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР