Не ми направи добро впечатление тонът, с който си говореха

...
Не ми направи добро впечатление тонът, с който си говореха
Коментари Харесай

Зинаида Златанова: Нека и двете страни в спора за Гешев да се успокоят

Не ми направи положително усещане тонът, с който си говореха членовете на Висш съдебен съвет. Не си даваха сметка, че хората ги гледат и са на тези позиции, с цел да дават образец. Това съобщи някогашният правосъден министър Зинаида Златанова в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

“Нека и двете страни в разногласието за Гешев да се успокоят. Няма по какъв начин обществото да не се занимава с избора на нов основен прокурор. Но въпреки това, не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология, върху която стъпват няколко партии”, сподели още тя.

Висш съдебен съвет избра Иван Гешев за нов основен прокурор

“Президентът има право да оферират промени в Конституцията. Съдебната промяна не е професионален, а публичен и политически въпрос”, добави Златанова.

“По-добре да няма промени в правосъдната система. Не чакам да се задълбочи рецесията с указа на президента”, разяснява някогашният правосъден министър.

“Когато няма назначен нов основен прокурор, функционалностите не престават от предишния”, разкри Златанова

Г-жа Павлина Панова щеше да е по-добър ръководител на Върховен касационен съд. Но Висш съдебен съвет избра Лозан Панов. Същите хора, които преди този момент показваха неприятно мнение за него. Не може авансово да приказваме дали даден сътрудник ще бъде добър, преди да сме видели работата му ", приключи Зинаида Златанова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР