Не желаем да имаме номинации министри в кабинета при ротацията.

...
Не желаем да имаме номинации министри в кабинета при ротацията.
Коментари Харесай

Пеевски увери: Няма да участваме с министри след ротацията

Не желаем да имаме номинации министри в кабинета при ротацията. Това съобщи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание, а мотивът е коментарът от Бойко Борисов, че е допустимо Движение за права и свободи да имат присъединяване с министри в държавното управление след ротацията.

Той изрази мнение и по тематиката за измененията в Конституцията, които през днешния ден Народното събрание ще прегледа на първо четене.

" Ясно е, че постоянно има недоволни, когато има промени в интерес на хората. Ние считаме, че сме създали най-хубавият план на Конституция, който и ще гласуваме ", уточни депутатът от Движение за права и свободи.

Той бе безапелационен, че основният прокурор би трябвало да има единствено един мандат от пет години. Това ще се случи в редакциите сред първо и второ четене. Пеевски разгласи още, че Движение за права и свободи няма да поддържа оферти за това обвинител номер едно да бъде преизбиран.

По въпроса с 24 май той отговори по този начин: " Това не може да се случи в случай, че ГЕРБ се отдръпнаха от това предложение. Няма никаква логичност, ние с Политическа партия не може да го създадем “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР