Не исках да убивам, но реагирах така, когато го видях

...
Не исках да убивам, но реагирах така, когато го видях
Коментари Харесай

Вече Е Ясно! Ето Каква Присъда Получи Ембака За Убийството На Легионера

Не желаех да умъртвявам, само че реагирах по този начин, когато го видях да троши колата ми и атакува мен и брачната половинка ми, изпаднах в гняв, побеснях и кипнах, стана нелепа обстановка. " Това бяха последните думи на Ембака преди правосъдният състав да излезе за размисъл.

Припомняме, че на 26 юни 2015-а Емил Първанов удари с камък по главата 47-годишния строителен служащ Николай Чивиев, защото той не му разрешил да премине с автомобила му през ремонтиращата се права сред Сандански и Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата. Ембака бе арестуван през ноември 2015 година, откакто 4 месеца се укрива след убийството.

В първите си показания пред съда Ембака сподели, че бързо избухва при скандал. " Лесно се запалвам. Видях, че колата ми е цялата изпотрошена, а по ръката на жена ми имаше кръв. Падна ми пердето, притъмня ми и съм почнал да мятам камъни. Колко тъкмо не помня. Дори и детайлности не си припомням, тъй като бях буен ", сподели Първанов.

Той бе безапелационен, че Николай Чивиев го е засякъл с колата си и пръв почнал да удря по нея с железна палка. После блъснал и Ембака с нея два пъти по ръката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР