Даниел Рикиардо сложи край на безсмислената си серия, докато Макс

...
Даниел Рикиардо сложи край на безсмислената си серия, докато Макс
Коментари Харесай

Макс Верстапен печели Маями F1 Sprint, докато Люис Хамилтън е наказан и Даниел Рикиардо блести

Даниел Рикиардо постави завършек на безсмислената си серия, до момента в който Макс Верстапен доминираше в друго съревнование.

Но Люис Хамилтън остана гневен и не съумя да означи даже една точка в съботния спринт в къса форма. Той имаше няколко възпламенителни точки с Кевин Магнусен, който получи не по-малко от три дузпи за дейностите си, само че въпреки всичко лиши седемкратния първенец да приключи в първите осем.

Хамилтън в действителност приключи осми, само че беше открито, че е ускорил в питлейн при започване на събитието. В резултат на това му беше обещано наказване за шофиране, което беше преобразувано в 20 секунди, добавени към времето му за съревнование - което го извади много от позициите за точки.

Рикардо обаче беше звездата на шоуто, като изхвърли Серхио Перес от линията, с цел да заеме третото място първоначално. Той не можа да удържи Red Bull, само че австралиецът съумя да задържи Ferrari-то на Carlos Sainz на разстояние, с цел да излезе на върха в една вълнуваща борба и да приключи четвърти.

Колата за безо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР