Звездата от Нашата йоркширска ферма Рубен Оуен изследва слънчева Франция

...
Звездата от Нашата йоркширска ферма Рубен Оуен изследва слънчева Франция
Коментари Харесай

Рубен Оуен от Нашата йоркширска ферма започва ново начинание с приятелка, докато споделя вълнуващи новини

Звездата от Нашата йоркширска плантация Рубен Оуен изследва слънчева Франция с приятелката си Сара Доу за едноименния си ефирен сериал.

18-годишната телевизионна звезда отбелязва първото си пътешестване отвън Обединеното кралство и показа откровено самопризнание за родителите си. Той стана прочут със селскостопанската поредност на Канал 5 Нашата йоркширска плантация, която беше водена от родителите му Аманда и Клайв Оуен.

Отмяната на тяхното шоу пристигна след шоковата разлъка на Аманда и Клайв след 21 години дружно, само че Рубен е съумя да стъпи на крайници в промишлеността, откакто снима своя сериал: Рубен Оуен: Животът в долините. В шоуто феновете са отведени на странствуване, до момента в който Рубен се заема да работи върху своя бизнес с копачи, благодарение на приятелката си Сара, на 17 години.

Младежът продължи да споделя с публиката по какъв начин пораства във фермата на родителите си Ravenseat го оборудва с умения, които са били от изгода за актуалното му бизнес начинание. Той призна: „ Беше ми мъчно да за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР