Принц Хари трябва да пристигне в Обединеното кралство за забележително

...
Принц Хари трябва да пристигне в Обединеното кралство за забележително
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън ще се срещне с принц Хари при едно условие, твърди експерт

Принц Хари би трябвало да дойде в Обединеното кралство за удивително празненство идната седмица, само че остава да се види дали той ще се събере още веднъж с по-големия си брат или не Принц Уилям, или принцеса Кейт, до момента в който той е назад в родината си. Въпреки това, един специалист счита, че принцесата на Уелс ще откри време да се срещне със шурей си единствено при едно изискване.

Връщайки се към отбелязването на 10 години от Игрите Invictus, празничното посещаване ще бъде за първи път Хари се завръща в Обединеното кралство, откогато Кейт разгласи в прочувствено видео обръщение към нацията, че е била диагностицирана с рак и е почнала курс на превантивна химиотерапия.

Оттогава Кейт остана надалеч от публичното внимание, защото тя прикани за усамотение и време, с цел да концентрира всичките си старания върху нейното възобновяване. Принц Хари и брачната половинка му Меган бързо излязоха с изказване в поддръжка на своята снаха след оповестението на шокиращата вест, като й пожелаха „ здраве и излекуване “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР