Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който

...
Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който
Коментари Харесай

Станимир Илчев: Не гледаме на тези избори като на къс спринт

" Не гледаме на тези избори като на пай спринт, който може да ни зарадва или да ни обезкуражи със своя краен резултат. Времето и усилието до 2 април са една права от доста дълъг маратон, който сме решили да проведем. Това включва присъединяване в локалните избори и в изборите за Европейски парламент, както и във всички идни избори в страната. Нашето решение е изрично ". Това сподели пред БНР водачът на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев. 

" Национална движение „Симеон Втори" е систематична партия, тя не е план ", посочи той и подчерта, че в партията са мощно разочаровани от събитията през последните години и мощно обезпокоени от " парламентарните рецесии, които прераснаха в обща политическа рецесия ": " Чувстваме се мощно провокирани от невероятните нива на измама в парламента и от детайлите на феодализъм в провинцията. Всичко това ни кара да чакаме доста интензивно в политическата битка ". 

" В листите на Национална движение „Симеон Втори" са хора, надълбоко свързани със своите родни места, със своите градове, със своите общини. Повечето от тях имат опит от присъединяване в публични процеси. Някои от тях са бивши депутати от Национална движение „Симеон Втори", заемали са основни, високоотговорни позиции ", съобщи Илчев и даде образци с водачите на листи - Наско Рафайлов във Варна и проф. Огнян Герджиков в 25-и МИР София. 

По думите му социологическите данни подхранват оптимизма на Национална движение „Симеон Втори".

" Национална движение „Симеон Втори" не разчита само на Царя (Симеон Сакскобургготски - б.р.), не разчита само на историческото завещание и в никакъв случай единствено на носталгията на хората. Разчитаме на новите хора с съвременни, модерни специалности. Хората, които са издържали инспекцията на времето и не са се уморили ", изясни водачът на групировката и добави, че нямат зависимости и по тази причина са оптимисти.

Той разгласи, че има хора, които се тормозят да кажат на анкетьорите, че ще гласоподават за Национална движение „Симеон Втори": " Те са гласували с " Не поддържам никого " на последните избори и в този момент виждат в Национална движение „Симеон Втори" алтернатива на личното си отвращение. Това са част от хората, които до неотдавна споделяха, че няма да гласоподават. Ние ще формираме задоволително количество електорални гласове в наша поддръжка ".

Има прикрит вот за Национална движение „Симеон Втори", тъй като хората са притискани и са внимателни, съобщи Станимир Илчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР