Не Георги, а Христо е мъжът, на когото Сашка Васева

...
Не Георги, а Христо е мъжът, на когото Сашка Васева
Коментари Харесай

Парче от тумора все още тормози Сашка Васева

Не Георги, а Христо е мъжът, на който Сашка Васева е най-благодарна в живота си. Съпругът й застава твърдо зад нея, до момента в който тя се бори с рака, който лиши зрението й. 

" Мъжът ми е моят воин. Той ме избави и направи допустимо да съм жива. Той е моята цитадела. Сега той е праволинейно до мен, а аз не мога без него ", споделя певицата пред bTV.

Докато се бори с рака, който лишава зрението й, Сашка Васева преоткрива брака си и фамилните полезности.

Към момента положението й е устойчиво, само че има остатък към 1 см от тумора.  " Бил е доста огромен и ситуацията е било доста съдбовно. Докторите се надяват до 2 година да се възвърне зрението ми. "

В момента певицата вижда " като в мъгла ". Различава мрачно и ярко, само че признава, че й е доста мъчно.

" Оказва се, че съпругът ми е огромната ми обич. Към днешна дата разбирам, че единствено него обичам и съм обичала. Сега го разбрах. Жалко, че не го разбирах толкоз години и бягах от фамилния уют. Ходех да пея и се вълнувах да числя се на народа с песните си и с купона, който умея да върша. Пак ще го върша. Но желая да бъда и до фамилията си. "

Като набожен човек приема положението си като изпитание, което ще я преобрази изцяло. 

" Имам подарък от Бога да пея. Ще пея, само че може би би трябвало песните да са ориентирани към възхвала на Бога. Бог ме избави и ми даде втори късмет да пребивавам "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР