Не е задължително да съм в листите за предстоящите избори,

...
Не е задължително да съм в листите за предстоящите избори,
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Не е задължително да съм в листите, но няма и да откажа

Не е наложително да съм в листите за идните избори, само че няма и да откажа. Това сподели ръководител на „ Нормална страна “ Георги Кадиев, представен от „ Фокус “.

Вчера стана ясно, че групировката на Кадиев и АБВ на Румен Петков ще вземат участие дружно с „ Българска социалистическа партия за България “ на идните парламентарни избори.

Кадиев посочи, че договарянията за състава на листите към момента не са завършили.

„ Не е наложително, няма и да откажа. Зависи по какъв начин ще се договорим. В последна сметка зависи и от преценката има или не смисъл да съм част, дали ще допринеса, или по-скоро ще накарам хората да се отвратят от мен. Това следва като решение. Мисля, че до сряда, когато е Националният съвет на Българска социалистическа партия, който ще дефинира листите, би трябвало да сме наясно с това “, разясни той.

Председателят на „ Нормална страна “ добави, че съглашението за обединяване на лявото пространство не е коментирано да продължи и за вота за президент.

„ Нека да забележим по какъв начин ще се оправим първо в акцията – дали има смисъл от него, тъй като отговорът ще го даде 11 юли. Всички мислим, че това е позитивно, че това е пътят, по който би трябвало да се върви, само че в последна сметка значимо е какво мисли гласоподавателят и по-късно да забележим по какъв начин ще работим дружно в Народното събрание. Аз персонално мисля, че това е посоката и би трябвало да продължим дружно и отсега нататък “, разяснява още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР