Не е ясно дали в близко бъдеще ще бъде възможно

...
Не е ясно дали в близко бъдеще ще бъде възможно
Коментари Харесай

Путин с коментар за ситуацията около Израел: Може да докара големи проблеми

Не е ясно дали в близко бъдеще ще бъде допустимо да се успокои обстановката сред Израел и Палестина, това може да докара до огромни проблеми. Палестинският проблем е в сърцето на всеки мюсюлмани и се възприема от тях като демонстрация на неправда в невероятна степен. Така съветският президент Владимир Путин разяснява изострянето на обстановката в Близкия изток в границите на пленарната сесия на Руската енергийна седмица.

Ето какво още сподели съветският президент:
Когато е основан Израел, е ставало дума и за основаването на суверенна Палестина, само че това по този начин и не се е случило.САЩ подцениха механизмите в зоната на арабско-израелския спор и разчитаха на материалните потребности на хората в палестинската територия.Без решаването на главните политически въпроси, свързани със основаването на палестинска страна, обстановката, довела до детонацията на насилието, не може да бъде позволена.Руската позиция във връзка с Палестина и Израел е добре известна на страните, ние поддържаме осъществяването на решенията на Организация на обединените нации и основаването на палестинска страна.Това, което се случва, е извънредно. Горчивината в Израел и Палестина е доста огромна, само че ние би трябвало да се опитаме да понижим цивилните жертви, децата и дамите би трябвало да бъдат оставени на мира. Ако мъжете са решили да се бият между тях, дано се бият.Както в Съединени американски щати, по този начин и в Израел има доста поддръжници за основаването на палестинска страна, само че надвиват силите, които са за силово решение.Обвиненията против Иран за присъединяване в ескалацията на палестинско-израелския спор са неоснователни.Не разбирам за какво Съединени американски щати пращат самолетоносачи в Израел, това утежнява ситуацията. Да не са решили да изплашат някого? Ама там има хора, които към този момент не се опасяват от нищо.Ескалацията в Израел няма да се отрази на производството на нефт, само че може да се отрази на логистиката, застраховането, товарните транспорти.Надявам се, че здравият разсъдък ще надделее.
Руският президент разяснява и глобите против Русия:
Европа се отхвърли от съветския газ и цените " скочиха до небето ".Авторите на глобите против Русия се сблъскват с проблеми, които към този момент не могат да решат.Руската федерация извършва всички свои отговорности във връзка с енергийните доставки както в страната, по този начин и в чужбина;Настоящата политическа система в Европа от време на време издига на повърхността не изключително способени хора.Трябва да си " безусловно тъп ", с цел да не осъзнаваш последствията от отказването от енергийните запаси от Русия.Въпреки привидния си величествен имидж, някои страни нямат действителен суверенитет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР