Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще празнува рождения

...
Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще празнува рождения
Коментари Харесай

Анелия без купон, но с нов силикон за ЧРД

Не е ясно дали фолк звездата Анелия ще чества рождения си ден бурно и шумно, само че най-вероятно той ще мине тихомълком и в извънредно стеснен фамилен кръг, настояват от обкръжението й . Затова пък певицата си подари чисто нов силиконов бюст за празника, означиха наблюдателни. Очевидно преди няколко месеца, когато се заприказва, че звездата на "Пайнер " си е правила ринопластика, тя по-скоро си е коригирала бюста.



Днес изпълнителката на "Пайнер " навършва 39 години и сподели новата си пазва в фотография по долни дрехи. Феновете на изпълнителката я затрупаха с честитки за празника й, само че и за новата й гръд. Анелия е заложила на малко по-големи гърди, само че не е минала границата на положителния усет. Според източници, чалга дивата си е поставила по 350 кубика във всяка гърда, а преди се подвизаваше с по-малко от 300 кубика.

Дали певицата през днешния ден ще заложи на гръмък празник, или ще избра да бъде в стеснен фамилен кръг ще разберем скоро, само че едно е несъмнено – изненадите за нея към този момент стартираха и вършат денят й паметен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР