Не е важно да си начетен и образован, а да

...
Не е важно да си начетен и образован, а да
Коментари Харесай

Евгени Дайнов : ГЕРБ искат да опраскат няколко души с промяна в Конституцията

Не е значимо да си грамотен и просветен, а да си мощен. Обществата би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да спрат това. Това сподели политологът Евгени Дайнов по БТВ.
Два насилствени момента има в нашата гражданска война. Хората като излязат на митинг се самоорганизират по този начин, че да няма принуждение. Полицаите ги няма никакви. Чаушеску го разстреляха пред камера. Тук нямаше такива неща. Югославяните като влязоха в серпантина на принуждение, се разпаднаха. Сирия като влезе в насилието, видяхте какво става.

Преходите в Източна Европа се свличат към тирания. Свличането към властнически метод на живот е международен проблем. Революцията е една. Орбан идваше преди да се учи на народна власт. Не му хареса доста. Нашите проблеми са вид на международните проблеми. Нашата народна власт е закрита на равнище законодателство, което гласоподаваха това лято. Тримата корпулентни ги е боязън да го приложат. Слава Богу.

Има мъртвило сред две стихии. На хората не им мирише на политическа рецесия. Когато стартират брожения, ще стартират промени. Сега хората не са надушили, че интервалът не е кротичък. Българска социалистическа партия нямат опция за стратегическо превъзходство. Заканата за смяна в Конституцията има два пласта -да се доунищожат остатъците от Съюз на демократичните сили. Да се каже, че по времето на Иван се крадеше. Другата цел е да се ударят двама души- Иво Прокопиев и Корнелия Нинова. Искат да се опраскат няколко души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР