Не е тайна, че много от нас не функционират без

...
Не е тайна, че много от нас не функционират без
Коментари Харесай

4 признака, че пиете твърде много кафе и как да промените този навик

Не е загадка, че доста от нас не действат без кофеин. Това е изменящият живота балсам, който ни оказва помощ да преминем през срещите в понеделник заран, полетите със зачервени очи и шофирането късно вечер. А кафето, един от обичаните ни източници на кофеин, даже е известно, че има някои огромни изгоди за здравето.

Но тъжната истина е, че ежедневната гореща напитка може да има някои странични резултати – и от време на време може да накара тялото ви да се почувства по-зле, откакто първичната жизненост отмине .

Няма да ви убеждаваме да спирате кафето или да минете на безкофеиново, само че има няколко промени, които можете да извършите в ежедневната си рутина с кофеина, които въпреки всичко ще ви вършат щастливи и най-важното – здрави.
 4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР