Не е тайна, че мъжете и жените изразяват любовта си

...
Не е тайна, че мъжете и жените изразяват любовта си
Коментари Харесай

9 знака, че един мъж наистина обича

Не е загадка, че мъжете и дамите показват любовта си един към различен по доста друг метод.
Много постоянно, когато той е подготвен да покаже обществено близостта и загрижеността си към вас, значи, че за него към този момент сте специфична. Той има потребност от повече време да обмисли обстановката преди да се впусне в нея, само че щом го направи, бъдете сигурна, че в действителност има усеща към вас.
Ето и 9 знака, които ще ви подскажат, че в действителност ви обича.
1. Отбелязва и мисли, че сте красива, даже в най-лошия ви тип. За същински влюбения мъж даже несъвършенствата ви са привлекателни.
2. Винаги ви слуша деликатно. Когато в действителност ви обича, ще забележите, че не не помни какво сте му споделили и се вслушва във вашите препоръки. Помни дребните елементи и даже когато не очаквате извършва някоя ваша рекомендация.
3. Когато прави жертви в името на вашето благополучие. Щом направи промени в проектите си, бъдете сигурна, че вие сте преди всичко в живота му. Ако той жертва личния си комфорт за вашия, значи сте специфична за него.
4. Ако той спори с вас, не е тъй като желае да се скарате, а защото желае да откри вярното решение и да стигнете до... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР