Не е тайна, че, когато е била около 20-те, популярната

...
Не е тайна, че, когато е била около 20-те, популярната
Коментари Харесай

Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която ѝ помогна да отслабне с 15 кг и промени живота ѝ

Не е загадка, че, когато е била към 20-те, известната " спайска " е тежала поколо 65 кг при височина от 164 см и се е възприемала през своите очи като същинска поничка. Но смяната на хранителния ѝ режим през днешния ден я е трансформирал в друга жена. През последните 26 години Виктория яде извънредно една избрана вечеря, която се грижи за осанката ѝ всекидневно.



В зората на кариерата си Виктория Бекъм назовава себе си „ поничка “, само че след раждането на сина ѝ Бруклин през 1999 година тя ненадейно отслабва и в никакъв случай не се връща към предходното си максимано тегло от 65 кг. Всъщност точно нейната физическа трансформация ѝ разрешава да се трансформира в една от най-известните фешън икона на Англия, както и в същински образец за доста дами по света.

В изявление за петъчното шоу на TFI Виктория не за първи път приказва за тайната си на отслабването, който, по думите ѝ, надалеч не се крие във фитнес тренировките, а в метода ѝ на хранене. За да отслабне, тя мощно лимитирала количеството на дневния си хранителен банкет, залагайки само на здравословни мазнини и зеленчуци, която до през днешния ден ѝ остава правилен съдружник в битката с непотребните килограми. 
                             

Бекъм цени хубостта на сияещата си кожа и блясъка на косата си, по тази причина през последните 26 години вечерята ѝ е премислена до най-малкия подробност. И тя няма нищо общо, с каквото и да било недояждане.

Всеки ден в 16:30 ч. Виктория си подготвя стек от сьомга на фурна или на пара, а към него прибавя зеленчукова гарнитура от спанак, броколи и всевъзможни други зелени зеленчуци. За да се насладите на вечерята на 49-годишната брачна половинка на някогашния английски футболист Дейвид Бекъм, ви трябват единствено 20 минути от времето ви - пробвайте! 

Пъстърва със спанак на фурна по рецепта на Виктория Бекъм



Време за подготвяне: 30 мин.

Продукти за две порции:

Пържола от сьомга - 2 бр.
Пресен спанак - 400 г
Лимон - 1/2 бр.
Течен мед - 2 с.л.
Соев сос - 1 с.л.
Дижонска горчица - 2 ч.ч.
Зехтин - 1 с.л.

Начин на подготвяне:

Постелете хартия за печене и върху нея сложете връзка спанак и пържола от сьомга. Полейте от горната страна сос от мед, соев сос, дижонска горчица и зехтин.



Увийте плика и го поставете в авансово загрята до 200 градуса фурна за тъкмо 20 минути.



Сервирайте сьомгата със спанак, като гарнирате рибата с нарязани билки и резенчета лимон.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР