Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, но обикновено

...
Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, но обикновено
Коментари Харесай

Михаела Филева сбъдна детската си мечта

Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, само че нормално залага на ексцентрични и по-далечни дестинации. В този ред на мисли около Великден, певицата съумя да сбъдне огромната си фантазия – да посети Колумбия, докъдето пътува дружно с приятеля си Стефан Радов.

 

Тя споделя, че последните няколко седмици били много щури и прецизира, че става въпрос за работа – спяла по едвам 3-4 часа на нощ, с цел да смогне с всичко. Няма самообладание да покаже на почитателите си новите неща, които е подготвила. В същото време обаче се научила, че с цел да не прегаря, е нужно да презарежда батериите си от време на време – да има баланс и след многото работа да си дава заслужена отмора, с цел да може да си поеме мирис. Затова си събрала раницата и се отправила да види люлката на магическия натурализъм, сбъдвайки детската си фантазия да посети Колумбия.

 

Преди време Михаела съумя да сбъдне и друга своя фантазия, посещавайки Африка и по-специално Кения. Разбира се още веднъж бе съпроводена от приятеля й Стефан, с който са неразделни, а преди четири години даже се заприказва, че са отсрочили венчавката си поради пандемията.

 

След раздялата й с рапъра Павел, Филева бе сама дълго време, само че в последна сметка е съумяла да открие подобаващия човек, който я прави щастлива. Благодарна му е за това, че подхожда с необикновено схващане към нея, въпреки да няма нищо общо с музикалните среди.

Отначало го криеше от любопитните погледи, само че към този момент не се тормози и даже споделя сантиментални фотоси с него.

 

Подчертава изрично, че е от изключителна значимост индивидът до теб да те схваща

Тя от дълго време е срещнала Стефан с околните си и споделя, че всичките й другари са го одобрили.

 

Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, изпълнителката съумява да намира свободно време и за половинката си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Михаела е разпален странник и от дълго време искаше някой ден да посети Южна Америка. Музикалната звезда може да си разреши да обикаля света, тъй като откогато Владимир Ампов – Графа, се зае да я продуцира, кариерата й върви добре. Тя даже купи къща на майка си в родния им град Велико Търново, а неотдавна си купи и апартамент. За просторния парцел броила сериозна сума от личните си спестени средства. Филева взе участие в доста реклами, няколко години подред беше наставник и в музикалното шоу „ Гласът на България “.

За изявите си тя прибрала много прилични възнаграждения, тъй че финансовото й положение сега е устойчиво.

 

Заради топлата връзка на певицата с Графа преди време се появиха клюки, че връзките им не са единствено професионални.

Според клюките продуцентът бил пред бракоразвод поради Филева, само че тя гневно отхвърля тези изказвания. „ Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава. Любовният ми живот въобще не е толкоз забавен “, коментирала е Михаела.

 

След като приключи връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше персоналния си свят надалеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия публицист Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните клюки я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, само че и те не бяха публично доказани.

Инфо: Уикенд

Тагове: Михаела Филева Стефан Радов Владимир Ампов – Графа Павел Николов Димитър Калбуров Максим Ешкенази Григор Димитров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР