Феновете на Дара могат да отдъхнат спокойно, защото ще имат

...
Феновете на Дара могат да отдъхнат спокойно, защото ще имат
Коментари Харесай

Дара и Мария Илиева се бетонираха в Би Ти Ви

Феновете на Дара могат да отдъхнат умерено, тъй като ще имат опцията да продължат да я гледат в ефира на bTV, даже и след края на „ Денсинг Старс ". По всяка възможност тя ще се завърне наесен, защото ще преподпише контракта си като треньор в „ Гласът на България “. Новият 11-и сезон започва през септември, а дружно с нея ще е и Мария Илиева.

 

И двете певици се бетонираха в bTV най-малко за година напред, с помощта на „ Денсинг Старс ". Запознати издават, че Дара е била на кантар за „ Гласът ", тъй като е била треньорка там към този момент 3 сезона, а в шоуто членовете на журито постоянно се сменят. Танцовото съревнование е било нещо като тест за младата певица. От представянето й на паркета зависело дали малкия екран ще й предложи контракт за есента в „ Гласът на България ”. В bTV не се интересували толкоз от умеенето на Дара да танцува, колкото от зрителската поддръжка, защото същите фенове, които в този момент изпращат есемеси за нея и колегата й Джими, наесен най-вероятно ще седнат да я гледат и в музикалното предаване. Певицата още от първата вечер изпъкна като фаворитка на публиката, което е в неин плюс за оставането й в малкия екран. Тя най-вероятно към този момент има оферта за нов контракт за „ Гласът “, защото фотосите на предаването стартират още през лятото.

Журито пък се прецизира много по-рано.

 

Другата сигурна участничка в шоуто за артисти през есента, е Мария Илиева  Тя направи своя дебют там предходната година, откакто с години се изявяваше главно в Нова тв в предаванията на Маги Халваджиян. В момента обаче там няма уместно място за нея и по тази причина „ Гласът на България “ се явява идеална естрада за изява и поддържане на имиджа й.

Миналия вторник тя избра „ Денсинг Старс ” за сцена, на която да показа за първи път своята нова ария „ 100 аргументи ” и да разгласи идното си турне в страната. Очаква се през есента да има и огромен концерт в София, който към момента не е разгласен, само че най-вероятно се възнамерява. За да го популяризира, звездата ще има потребност от стабилен тил като bTV, тъй че и мъчно ще откаже оферта да продължи присъединяване си като треньор в „ Гласът ".

 

За Дара това ще бъде четвърто присъединяване в предаването в ролята на треньор, а за Мария – второ.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дара Мария Илиева Денсинг старс „ Гласът на България “ btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР