Не е справедливо към хората, които смениха хората, подали оставки,

...
Не е справедливо към хората, които смениха хората, подали оставки,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Протестите катализираха добрия диалог вътре в коалицията

Не е заслужено към хората, които смениха хората, подали оставки, да се упрекват в зависимости. Това са експерти с потвърдени качества. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в предаването "Лице в лице " по БТВ.

„ Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, беше един съвършен служител на реда, не мога да го скрия. Никой не може да оспори професионализма му “, акцентира той.

Внесено е проекторешението за оставките на министрите от кабинета "Борисов 3 "

„ Факт е, че доста от нещата, за които настоявахме, не се случи. В политиката има сходни обстановки. Аз съм един от хората, които считат, че митингите са потребни. Те играят ролята на катализатор. Те доведоха до малко по-бързото решение на някои проблеми “, призна Каракачанов.

Той разкри, че се е обсъждало хората с най-ниски приходи да получат самостоятелна финансова помощ по време на пандемията. „ Освен това да се разшири обсегът на ваучерите за отмора в български курорти. настояваме и решение на казуса с ниските приходи. С бюджета за юли да се подкрепят хората с ниските пенсии. Имахме опасения, че пандемията ще се повтори. Разходите около COVID-19 не са малко. Това са пари, които няма да се върнат “, разяснява вицепремиерът.

„ Протестите катализираха и положителния разговор вътре в обединението. Аз почитам хората, които знаят какво желаят. Но някои хора се пробват да яхнат митингите. Докато една част от младежите вършат сравнението със западна Европа и тук, други остарели политически муцуни се пробват да се върнат във властта. Нека да не превъзнасяме нещата, прикани той. И добави: "Нека кажат какво тъкмо желаят, да дадат оферти “, уточни Каракачанов.

„ Режимът на разговор в обществото е доста по-добър от борбата. Не сме 9-ти септември, с цел да се желае линч и гражданска война “, напомни Каракачанов.

„ В историята насаждането на ненавист против българи в никакъв случай не е довела до нищо положително. Дайте да се разберем като българи. Ние нямаме друга татковина “, прикани министърът на защитата.

„ Темата с демографската рецесия е най-фундаментална за нацията, не кой ще е бъдещият министър председател “, припомня той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР