Не е нормално в процедура за българско гражданство да не

...
Не е нормално в процедура за българско гражданство да не
Коментари Харесай

Цветанов: Не е нормално в процедура за българско гражданство да не изискваме данни за семейството

Не е обикновено в процедура за българско поданство да не пожелаваме данни за фамилията на претендента, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на взаимно съвещание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и публичен ред, и за надзор над службите по отношение на добитото и след това отнето българско поданство на съветския предприемач Сергей Андониев.

„ Каква е евентуалната опасност за съветско въздействие в България? Има ли опасност жители да се възползват от демократичния законодателен пакет за придобиване на българско поданство, което да урони престижа на страната ни? “, попита Цветанов. „ Трябва да подсигуряваме и да не позволяваме уронване на престижа на България “, съобщи Цветан Цветанов. Той акцентира, че би трябвало да се намерения за законодателни промени, свързани с процедурата по придобиване на българско поданство. Цветанов попита още за какво не е отнето българското поданство и на брачната половинка на Сергей Андониев.

„ Водещ по процедурата е Министерството на правораздаването. Може би бихме могли да подобрим вътрешната нормативна уредба, с цел да реализираме по-голяма цялост и гъвкаво потребление на законодателството “, отговори ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев. „ Ние за българските жители пожелаваме всичко, а в един миг сме оставили прозорец, в който всеки може да си кандидатства и да си написа единствено за себе си “, добави Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР