Не е необходимо да употребявате алкохол, за да релаксирате, но

...
Не е необходимо да употребявате алкохол, за да релаксирате, но
Коментари Харесай

Диетолозите признават: 13 най-здравословни алкохолни напитки

Не е належащо да употребявате алкохол, с цел да релаксирате, само че тази процедура е ритуализирана в нашата просвета като нещо, което ви оказва помощ да се "отпуснете ".

Въпреки това, както всички знаем, че "твърде доста хубаво е на неприятно " , отбелязва Ан Луиз Гитълман, доктор по медицина пред. "Най-здравословният метод да се пие е в умерени количества и дружно с доста вода, с цел да се балансира диуретичният резултат " , изяснява диетологът Серена Пун.

Умереното пиянство може също по този начин да ви помогне да избегнете някои от негативните физически резултати на алкохола.
 5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино  5 изгоди за здравето от аленото вино
"Ако желаете да избегнете други отрицателни резултати като махмурлук, наддаване на тегло и нарушение на съня, придържайте се към питиета, които са с по-ниско наличие на захар, съдържат чист алкохол и са с по-малко калории. "

Имайте поради, че усвояването на алкохола може в действителност да повлияе на съня ви, а качественият сън е един от най-важните фактори за цялостното здраве. Някои хора би трябвало да заобикалят приемането на алкохол изцяло: бременни дами, хора, които се борят със злоупотребата с алкохол, хора с избрани положения, като да вземем за пример чернодробни болести, и хора, които одобряват избрани медикаменти.

Ако въпреки всичко не попадате в тези групи и решите да употребявате алкохол, някои типове алкохол са по-здравословни от други. Като предписание Пун предлага:

"Колкото по-просто, толкоз по-добре.

Когато избирате алкохолни питиета, избягвайте сиропи, сладки разредители и газирани питиета (с изключение на газираната вода). Вместо това се придържайте към питиета с една или две съставки, висококачествени чисти алкохоли и хидратиращи разредители като вода и газирана вода ".

А с цел да ви улесним в избора, сме подбрали 13 напитки, които можете да си приготвите още довечера. Напред към галерията!
 13 здравословни типа алкохол  13 здравословни типа алкохол  13 здравословни типа алкохол  13 здравословни типа алкохол
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР