Не е нашата роля да коментирам вътрешнополитическите събития в коалиционен

...
Не е нашата роля да коментирам вътрешнополитическите събития в коалиционен
Коментари Харесай

ПЕТКОВ ОБЯВИ: Получихме сигнали за купуване на гласове от ДПС и ГЕРБ

" Не е нашата роля да разясня вътрешнополитическите събития в съдружен сътрудник от бившето ръководство ", това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред bTV във връзка с трусовете в Българска социалистическа партия.

" Ние сме точния център ", безапелационен бе някогашният министър председател.

" Човек в никакъв случай не може да бъде отчаян от гласоподавателите. Това, което осъзнахме е, че на доста фамилии животът е станал по сложен поради неща, които нямам доверие, че са дело на нашето държавно управление. Вярвам и разбирам, че животът им е станал по-труден. В нашите политики наблегнахме на хората, които най-вече са наранени от инфлацията ", продължи Петков.

" Не. Вярвам, че това е един дълъг път, по който ще вървим дружно с гласоподавателите ", съобщи той за това дали мафията е победила на последните избори.

Той призна, че държавното управление, ръководено от него, е направило неточности.

И посочи, че най-голямата от тях е влизането в коалиция с " троянски кон ".

" Първият мотив е, че българският гласоподавател би трябвало да изисква това от всяка партия. Обещанията преди изборите би трябвало да се съблюдават. Обещахме, че ще гоним до дупка корупцията на остарялата власт. Ако влезем в диалози с тези хора - това ще е най-голямата неистина към над 500 000 гласоподаватели ", акцентира някогашният министър председател за отхвърли на групировката да договаря с ГЕРБ.

" Ще бдим за всеки лев, всеки масраф и социална поръчка. Искаме нашите гласоподаватели да са сигурни, че остарелият модел няма да се върне ", безапелационен бе съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

" Не сме склонни да се хващаме на театрални осъществявания ", добави той във връзка с ГЕРБ.

" Тежката корона би трябвало да се носи от спечелилия с отговорност ", сподели още Петков.

Бившият министър председател посочи, че до " Продължаваме промяната " са стигнали сигнали, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са купували гласове на последните избори.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР