Не е моя грешката, че не можем да се класираме

...
Не е моя грешката, че не можем да се класираме
Коментари Харесай

Михайлов: Не е моя грешката, че не можем да се класираме на голям форум

" Не е моя грешката, че не можем да се класираме на огромен конгрес ". Това съобщи президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов.  Той акцентира, че с екипа му са се погрижили всички да имат нужните условия за работа.

" От ул. Кърниградска, през ул. Иван Асен, та до базата в Бояна, се стига с доста работа, с опит. С абсорбиране от знанията на по-големи и опитни. Имал съм опция да бъда четири години заместител на Иван Славков, година съм бил и зам.-министър на спорта. Аз съм си минал по пътя. ", разяснява Михайлов в изявление пред Българска национална телевизия.

" Най-големият триумф, отвън построяването въз основата, финансирана напълно с планове от ФИФА и УЕФА, е че футболният съюз е бил извънредно финансово постоянен. Въпреки всичко стоим доста добре. Това може да направи един президент - да обезпечи условия на всички за работа. "

" Има доста взаимни отстъпки, които сме правили през годините. Компромиси по отношение на клубовете, които след време се обръщат против нас. Компромиси с понижаване наказванията поради почитатели. Не е моя грешката, че не можем да се класираме на огромен конгрес. Всичко се прави до излизането на момчетата на терена. В една подготовка взехме 24 точки и не можахме да се класираме. ", каза празнуващият 60-годишен празник някогашен вратар.

" На всички 22-ма от международното в Америка, аз съм дал на разнообразни равнища да работят във футбола у нас. Били сме добра сплав като тим, а след това и като управление. На никого не се дразня, че приказва неприятно за мен. В България съумелите хора не ги харесват. А аз считам, че съм много съумял човек. "

" Да играят националите със сърце и самочувствие и да слушат треньора. Групата ни е тежка и можем да се надиграваме с тези тимове. Всяко нещо си има своя край. Имам мандат още три години. Надявам се да работим за хората, които ме избраха демократично за пети път. За 65-ата годишнина, нека съм жив и здрав, а тогава може да си приказваме за лов и лов на риба ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР