Не е ли любопитно как някои личности тотално превземат медийните

...
Не е ли любопитно как някои личности тотално превземат медийните
Коментари Харесай

Моника Люински 20 години по-късно

Не е ли любопитно по какъв начин някои персони тотално завладяват медийните портали, след което тотално изчезват от общественото полезрение? Моника Люински несъмнено е измежду тези персони, чието име бе запечатано в съзнанието на милиони хора като еквивалент за непочтено държание.

20 години по-късно тогавашната стажантка в държавното управление на Бил Клинтън още веднъж влиза в заглавията, с цел да опише по какъв начин се е чувствала, когато аферата й с американския президент беше изобличена през 1998 година

В обява за Vanity Fair Люински прави паралел сред тогавашните правила и усещания на обществото и сегашните, като изяснява, че в случай че любовната й случка се бе случила през днешния ден, тя би получила доста повече поддръжка и схващане.

Моника прави отпратка към абсурда с Харви Уейнстейн, като споделя, че по това време никой не е смеел да повдига сходни тематики, камо ли когато американският президент е забъркан. Тя изяснява, че основни фигури на високо равнище тотално са загърбили казуса през 1998 година и е била изолирана и самотна в следствията след разкриването на аферата й с Клинтън.

 Мерил Стрийп изригна против Харви Уейнстейн
Мерил Стрийп изригна против Харви Уейнстейн

Никой не желае да бъде другар на продуцента

В есето си Люински намерено декларира, че Бил Клинтън, който тогава е бил с 27 години по-възрастен от нея, е трябвало да употребява опита и улегналостта си, с цел да защищити и двама им от сходен процес.

Моника показва възхищението си към всички дами, които през последните две години изобличиха десетки авторитетни мъже, и съобщи, че е сигурна, че отсега нататък ще станем очевидци на още по-големи кавги, които към момента са " на мрачно ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР