Не е грешно, че се отпускат мерките, a практиката доказа,

...
Не е грешно, че се отпускат мерките, a практиката доказа,
Коментари Харесай

Очакват пик на COVID-19 в средата на месеца

Не е неверно, че се отпускат ограниченията, a практиката потвърди, че децата се разболяват от възрастните . Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия доцент доктор Светлана Велизарова .

За да може да се пускат умерено децата на градина и учебно заведение, би трябвало да се имунизират учителите над 50 години .
 Д-р Кунчев: Колко дълъг е имунитетът на имунизациите, е най-важният въпрос
Д-р Кунчев: Колко дълъг е имунитетът на имунизациите, е най-важният въпрос

Изборът не е токова значим, значимо е (ваксината) да прави работа

Според Велизарова те би трябвало да бъдат имунизирани оптимално бързо, а и в началните класове, и в градините тези учители надали са толкоз доста.

Доц. Велизарова предвижда, че нов пик ще има 14 дни след празниците - сред 10 - 15 януари.

След контакта със инфектиран признаците се демонстрират сред 7-мия и 10-тия ден . При вируса има съществуване на клетъчен имунитет, а освен изработването на антитела. " Не всички лаборатории могат да вършат проучването за клетъчния имунитет ", посочи доцент Велизарова.

За нея е неуместно изказване, че човек може да се болести с ковид след поставената му ваксина. Високата смъртност у нас от ковид се дължи на това, че българите са доста заболели. Ние не се профилактираме, а това е доста значимо , безапелационна бе доцент Велизарова.
 Четирима медици докладвали за реакция на имунизацията
Четирима медици докладвали за реакция на имунизацията

Един е сигналът за повишение на температурата в деня след слагане

На въпрос дали си е сложила ваксина, тя съобщи, че към момента не, тъй като не работи на първа линия . " Бих си поставила от РНК имунизациите. Те допускат едно по-дълго деяние ", съобщи доцент Велизарова и прикани да се учим от опита на Израел, който за 15 дни имунизира 2 млн. души .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР