„Не давам оценки, бил съм потърпевш от много неща и

...
„Не давам оценки, бил съм потърпевш от много неща и
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски пред bTV: Кабинетът още не е паднал, има време и етапи


„ Не давам оценки, бил съм пострадал от доста неща и най-много като съдружно държавно управление. Моментът е динамичен, още няма никакви решения “.

Така Симеон Сакскобургготски разяснява пред bTV политическата обстановка у нас сега.

„ Няма една рецепта, пък и аз съм последният, който има международна рецепта. Мисля, че диалогичността и човек да е справедлив и да има желанието да изслуша и другия без значение от това, което мисли, са значително детайли, с които може да се способства да се работи в коалиция “, счита Сакскобургготски.

„ Това, на което се надявам, е да се представим и пред света като естествена народна власт, която действа. Всеки към този момент споделя - кабинетът е паднал, Народното събрание се разпусна. Не е по този начин, има време и стадии и доста други благоприятни условия “, сподели още Симеон Сакскобургготски.

Той участва на конгрес по нуклеарна енергетика, на който се разискаха бъдещето и условията заложени в законодателството и въздействието върху околната среда. Той е проведен проведено от Европейския демократичен конгрес и Либералния институт за политически разбори.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР