Не бягаме от отговорност. Може да има всякакви обвинения. Така

...
Не бягаме от отговорност. Може да има всякакви обвинения. Така
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ако направим сега правителство, ще бъдем зависими

Не бягаме от отговорност. Може да има всевъзможни обвинявания. Така е разпоредил суверенът, по този начин е раздал картите, по този начин е дал своя вот уважаемият български гласоподавател и по този начин стоят нещата. Съставянето на кабинет в такава обстановка, което се явява кабинет на малцинството, е взаимозависимост от тези, които са част от нещо, против което ние се борим. Те не могат да бъдат ръководещи, народът не се е разпоредил по този начин. Ако ние създадем държавно управление сега, ще бъдем подвластни и ръководени от партиите, които ще го поддържат. Това съобщи водачът на партията " ИТН " Слави Трифонов във видео във фейсбук.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/125512762903310
" ГЕРБ са първи, не съумяха да създадат държавно управление, ние не можем да съставим постоянен кабинет, тъй като нямаме нужния брой депутати и нужните сътрудници, с цел да се случи нещо сходно. В такава обстановка ние не можем да съставим кабинет ", безапелационен бе той.

" Тези решения, които те настояват, че ще поддържат, ние нямаме визия кое тъкмо ще поддържат и против кое ще бъдат. И тогава ще бъдем подвластни и това е просто невероятно. Аз не съм човек и ние не сме хора, които можем да си позволим да бъдем подвластни, изключително от потвърдено компрометирани политически субекти, които са алчни и не стават за това нещо и това е повече от ясно към този момент толкоз години. Не може да има държавно управление, тъй като не може да има устойчиво държавно управление, като няма устойчиво държавно управление, не може да има ръководство, като няма устойчиво ръководство. Това е все едно, като някой кара кола, да зависи от други хора, които стоят в профил, злополуката е неизбежна ", съобщи Трифонов.

" Има и други благоприятни условия - идващият, който вземе мандата, може да бъде подсилен от другите, те могат умерено да се съберат в името на това да избавят страната. Тогава ще могат да ръководят и да вършат своите проекти и хрумвания и да ги осъществят ", сподели още той.

Трифонов счита, че нападките на Бойко Борисов към него, че е страхливец, са подготовка. " На човек, който няма доводи, няма какво да давам отговор. Човек, който няма доводи, употребява квалификации, и какво от това? "

" Ако партия " ИТН " не участваше на тези избори, в този момент статуквото щеше още веднъж да е победило. Щяха още веднъж да са ГЕРБ и някакви техни патерици, щяха още веднъж да ръководят, Българска социалистическа партия щяха да са в съпротива, Движение за права и свободи щеше да има своите функционалности, това щеше да се случи. Докато в този момент с присъединяване на " ИТН " цялата система се трансформира. Явно няма да се промени от първия път, само че от втория. Какъв е казусът да има избори? Това е разумният път на демокрацията - да се оправяме посредством избори, а директната народна власт е посредством референдуми. Никой не трябва да се опасява от използването на конституцията. Управлението е в ръцете на суверена, суверенът е народ, той взема решение и до момента в който се наместят нещата, може и да бъде малко по-дълго, само че в последна сметка народът ще се разпореди.

" Аз излязох през вчерашния ден от карантината, в този момент съм в болнични, защото доста неприятно ме удари в кръста. Хора, които са минали през това, знаят, че удря в дробовете, аз съм с проблеми в крайници и в този момент съм с патерица. Не е прелестно да си под карантина, в този момент би трябвало да се възвръщам известно време. Обстоятелствата са такива, каквито са и за всички ", показа той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР