Не бих заложил, че ще се получи правителство след изборите,

...
Не бих заложил, че ще се получи правителство след изборите,
Коментари Харесай

Емил Спахийски: Не бих заложил, че ще се получи правителство след изборите

" Не бих заложил, че ще се получи държавно управление след изборите, а това е последният късмет да стане, само че постоянно може да се направи нелепост ". Това сподели в " Твоят ден " по NovaNews журналистът Емил Спахийски, шеф " Съдържание и бизнес развиване " на печатните издания на Нова Броудкастинг Груп.

Относно изборът за президент той счита, че проф. Анастас Герджиков удовлетворява потребностите на ГЕРБ като претендент, тъй като може да притегли и гласоподаватели отвън подкрепящите партията.

Спахийски е уверен, че президентската институция няма за задача да сплотява обществото, а това е теза на ГЕРБ, тъй като не харесват дейностите на Румен Радев.

В предаването журналистът Асен Григоров съобщи, че действителната конспирация ще е кой от проф. Герджиков и Лозан Панов ще стигне на балотаж с Румен Радев.

За него казусът на Лозан Панов е, че мъчно приказва за нещо друго с изключение на правосъдната промяна.

" Няма потребност нацията да бъде обединявана, партиите са най-хубавото нещо в една народна власт, тъй като те пазят разнообразни ползи, всеки има своето посланичество ", изрече той мнението си за изказванието, че президентът би трябвало да сплотява нацията.

" Президентът въплъщава единството на нацията, написа в Конституцията, само че това постоянно са били партийни претенденти, което значи, че той е подсилен от едни и не от други ", обясни Асен Григоров.

Относно парламентарните избори, журналистът счита, че ще бъде огромна нелепост и четвърти път партиите да не създадат държавно управление, заради което ще положат старания да сформират някакво ръководство.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР