Не бих казал, че произходът му е най-важното. Това е

...
Не бих казал, че произходът му е най-важното. Това е
Коментари Харесай

Явор Сидеров пред Дарик: Сунак има индийски произход, но той е британец

Не бих споделил, че произходът му е най-важното. Това е символно значимо във Англия. Риши Сунак е британец, той не е етнически шотландец или ирландец, роден е в Англия. Семейството му по някакъв метод е жива история на английския колониализъм, тъй като то идва от Южна Африка, къдетоединият дядо е админ, това не е нечувано. Сунак не е индиец, той има индийски генезис, само че той е британец. Това съобщи политологът Явор Сидеров в „ Кой приказва “ по Дарик радио.

„ Това, което на нас ни прави усещане тук, е нещото, което минимум вълнува британците. Ние вършим паралели по какъв начин империята отвръща на удара. Ние приказваме това, което е незадълбочено, тъй като Индия не слага нищо, той не се разпознава с индийския естаблишмънт “, разяснява още Сидеров.

Той изясни, че Риши Сунаке от тази част от Консервативната партия, която е най-дълбоко обвързвана с финансовия капитал, „ онази доста тясно каста, която докара Брекзит във Англия.

От тази позиция нашите рецензии виждат нещо, което да, сигурен съм, че във Англия има крайни националисти, които не се усещат добре от обстоятелството, че човек от индийски генезис е министър председател на страната, само че има по-либерални хора, които го приветстват, че става министър председател. Това е във Англия по-малкият проблем, по-важното е накъде ще поведе той страната, по какъв начин ще се отнася към неуспехите на Консервативната партия напоследък, какво счита да направи по въпроса с стопанската система, с инфлацията, с войната в Украйна “, изясни политологът.

Относно някогашния министър председател Борис Джонсън, Сидеров счита, че„ постоянно би трябвало да бъде държан под око, тъй като той е необикновен типполитически плевел, който никне на всички места, където не е посят. Във всеки един миг може да реши да провокира Сунак за премиерския пост. Той е систематичен състезател с антисистемен метод. При всички положения, връщането на Джонсън не е изключено “, съобщи Явор Сидеров.

„ Макронпоздрави Сунак -каза, че счита да работи с него и по принцип самият Макроне англосаксонски образуван и важи към същата каста -на доста висок хайлайф, принадлежност към финансовия капитал, който не познава граници. От класическия висок глобализъм на последните 30 години Макрон и Сунак са от една порода и се познават чудесно. Трудно е да се каже какво ще се случи. Мисля, че Сунак ще адресира проблемите, без наложително да обръща посоката на Брекзит “, съобщи политологът.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР