Не бих казал, че България е втора ръка държава-член на

...
Не бих казал, че България е втора ръка държава-член на
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не бих казал, че България е корумпирана държава

Не бих споделил, че България е втора употреба държава-член на Европейски Съюз, ние би трябвало да отстояваме националните си ползи. Шенген беше и към момента е, не сме се отказали от диалози и разговор с страните от Европейски Съюз. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев пред бТВ.

" Ние би трябвало да работим за това другите от Европейски Съюз да схванат какъв е нашият народен интерес. Шенген не е единствено народен интерес, а общоевропейски, тъй като визира стопанската система и сигурността на Европа. Проблемът е действието на шенгенските граници, ние не допуснахме поток от мигранти към Австрия ", акцентира Донев.

" България е правова страна, не бих споделил, че е корумпирана страна. Има обособени практики и се надявам органите бързо да разкрият всеки сигнал и процедура за използване на корупционни схеми. Така че да потвърдим че хората, които заемат висши държавни длъжности дават отговор на етичните правила и няма подозрение в практики, водещи към корупция ", сподели още Донев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР