От 19 ноември стартира нова програма за подготовка на софтуерни

...
От 19 ноември стартира нова програма за подготовка на софтуерни
Коментари Харесай

В Телерик Академия започва нов курс за Java програмисти


 В Телерик Академия стартира нова стратегия за подготовка на Java програмисти Кандидатстването е отворено до 12 октомври От 19 ноември започва нова стратегия за подготовка на софтуерни експерти с Java в Телерик Академия. Обучението е с дълготрайно 6 месеца и има за цел да приготви участниците за кариерен старт в ИТ бранша с един от най-популярните програмни езици в света. Програмата е подобаваща както за студенти в региона на осведомителните технологии, по този начин и за експерти от други сфери, които желаят да се преквалифицират. Обучението е с напълно практическа устременост, а форматът е присъствен. Участниците работят по действителни планове и проблеми от компании под менторството на опитни експерти. Докато натрупат софтуерен опит и познания, курсистите развиват също личностните и информационните си умения. Повече информация за програмата и за опциите за професионална реализация с Java искащите да се включат ще могат да получат по време на профилираното събитие „ Как да стартираш кариера с Java “. То ще се организира на 19 септември от 19:00 ч. в трейнинг центъра на Телерик Академия. Входът е свободен, само че се изисква предварителна регистрация. В рамките на кариерната вечер участниците ще научат повече за програмата Telerik AcademyAlpha. Те ще схванат и кои са качествата и уменията, нужни за сполучлива професионална реализация в ИТ бранша, непосредствено от ученици на Академията. Кандидатстване От претендентите се изисква да са навършили 18 година и да са стимулирани да стартират кариерното си развиване в ИТ бранша. До 12 октомври всички искащи би трябвало да подадат своята автобиография на уеб страницата на Телерик Академия. След това да се явят на входен изпит по основи на програмирането с език по желание: Java, C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Подготвителни материали могат да бъдат открити онлайн. На финала е належащо да преминат къс онлайн когнитивен тест, който подкрепя последващия самостоятелен метод на преподаване към всеки курсист.

От 19 ноември започва нова стратегия за подготовка на софтуерни експерти с Java в Телерик Академия. Обучението е с дълготрайно 6 месеца и има за цел да приготви участниците за кариерен старт в ИТ бранша.

Програмата е подобаваща както за студенти в региона на осведомителните технологии, по този начин и за експерти от други сфери, които желаят да се преквалифицират. Обучението е с напълно практическа устременост, а форматът е присъствен. Участниците работят по действителни планове и проблеми от компании под менторството на опитни експерти. Докато натрупат софтуерен опит и познания, курсистите развиват също личностните и информационните си умения.

Повече информация за програмата и за опциите за професионална реализация с Java искащите да се включат ще могат да получат по време на профилираното събитие „ Как да стартираш кариера с Java “. То ще се организира на 19 септември от 19:00 ч. в трейнинг центъра на Телерик Академия. Входът е свободен, само че се изисква предварителна регистрация.

В рамките на кариерната вечер участниците ще научат повече за програмата Telerik AcademyAlpha. Те ще схванат и кои са качествата и уменията, нужни за сполучлива професионална реализация в ИТ бранша, непосредствено от ученици на Академията.

Кандидатстване

От претендентите се изисква да са навършили 18 година и да са стимулирани да стартират кариерното си развиване в ИТ бранша. До 12 октомври всички искащи би трябвало да подадат своята автобиография на уеб страницата на Телерик Академия. След това би трябвало да се явят на входен изпит по основи на програмирането с език по желание: Java, C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift.

Подготвителни материали могат да бъдат открити онлайн. На финала е належащо да преминат къс онлайн когнитивен тест, който подкрепя последващия самостоятелен метод на преподаване към всеки курсист.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР