НБЛ и БФБаскетбол ще обединят усилия и ще застанат заедно

...
НБЛ и БФБаскетбол ще обединят усилия и ще застанат заедно
Коментари Харесай

НБЛ и БФ по баскетбол застават заедно зад каузата на Сдружение Да дарим усмивка

НБЛ и БФБаскетбол ще обединят старания и ще застанат дружно зад идеята на съдружие „ Да дарим усмивка ”. По традиция Националната баскетболна лига посвещава всеки сезон редица свои мачове на благотворителна идея. Тази година фокус на вниманието на най-хубавите клубове и баскетболисти у нас ще е националната самодейност „ Да се срещнем “, която сплотява напъните на плана „ Различните деца на България “ и фондация „ Можем дружно “ за създаване на атмосфера на приемливост и приемане на децата и възрастните със специфични потребности и тяхната интеграция в публичния живот.

Отборите ще засвидетелстват поддръжката си към благородната идея в мачовете от 9 кръг на НБЛ на 7 и 8 декември. Под мотото „ Да дарим усмивка “ ще преминат мачовете Ямбол – ЦСКА, Академик Пловдив – Левски, Шумен – Балкан и Спартак Плевен – Рилски състезател.

Благотворителното коледно събитие „ Да дарим усмивка за Коледа ” е част от активността на Сдружение „ Да дарим усмивка ”. Празникът ще се организира на 10 декември 2022 година в зала „ Триадица ” с поддръжката на БФ по баскетбол.

Над 100 деца ще получат дарове персонално от Дядо Коледа, ще има фокуси, песни, танци, работилници за сладки и доста, доста изненади, дават обещание уредниците. Специални посетители ще бъдат първенците на ФАФА и Слав Петков, както и играчи от националния тим на България по баскетбол на колички.

Кампанията на „ Да дарим усмивка за Коледа ” стартира от през днешния ден и ще продължи до Коледа (25.12.2022 г.). Ще се събират средства, с които да подкрепим работата на плана „ Различните деца на България ” – посредством, на който в доста градове в страната към този момент има люлки за деца със специфични потребности, се споделя в известието на НБЛ до медиите.

Повече информация за акцията може да видите на страницата
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР