Найджъл Фараж регистрира своята нова партия Брекзит, като обеща революция

...
Найджъл Фараж регистрира своята нова партия Брекзит, като обеща революция
Коментари Харесай

Найджъл Фараж регистрира партия Брекзит

Найджъл Фараж записва своята нова партия " Брекзит ", като даде обещание „ гражданска война в английската политика ” и акцентира, че „ няма да го има към този момент положителното момче ”, оповестява Политико. Говорейки в Ковънтри, Фарадж упрекна английските политици за „ ръководещия крах ”, добавяйки - „ откровено имам вяра, че тази нация в този момент сме лъвове, водени от магарета. ”


„ Вярвам, че можем да спечелим тези европейски избори и още веднъж да върнем страха от Бога у членовете в Народното събрание в Уестминстър – те не заслужават нещо по-малко по-късно, което ни предизвикаха ”, съобщи той.

Във вестник Телеграф, Фараж твърди, че неговата партия е съумяла да събере 750 000 паунда за 10 дни и повече от 1 000 индивида са се кандидатирали за европейските избори. „ За 25 години в политиката в никакъв случай не съм виждал сходна реакция ”, написа той.

Говорейки през радио Би Би Си, Фараж нападна някогашната си Британска партия на независимостта (UKIP). Той сподели, че няма „ разлика в партията Брекзит и UKIP във връзка с политиката и членовете ”, само че има голяма разлика в това, че UKIP „ разрешиха на крайнодесните да се причислят и да завладяват партията, опасявам се, че името е опетнено ”.

Той сподели, че партия Брекзит ще бъде „ надълбоко нетолерантна към всякаква непоносимост ”.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР