Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз

...
Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз
Коментари Харесай

Борис Бонев за кметските избори: да се даде път на хора с нови идеи


" Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм претендент за кмет макар упованията на доста хора ". Това съобщи в студиото на  " Още от деня "  лидерът на " Спаси София " Борис Бонев.

Според него, " Спаси София " е направила стъпка, в името на общото обединяване и в името на постигането на общата цел да се постави завършек на 18-годишното ръководство на ГЕРБ в София.
-->
" Смятам, че Васил Терзиев би бил в действителност добър кмет. Зад неговата кандидатура се обединихме извънредно доста хора със познание, опит за София, с дългогодишни борби и потвърдени триумфи ", сподели още Бонев.

По думите му, ще бъде неточност, в случай че полемиката в акцията бъде върната на равнището на 1998-1999 година и опълчването да бъде на комунисти - антикомунисти, вместо какво в действителност може да се направи за бъдещето и капацитета на столицата.

" Очевидно спор е необходим за част от гласоподавателите, само че за мен е неточност в този исторически миг, когато най-накрая имаме опцията да отстраним ГЕРБ от ръководството на София, още веднъж вота да бъде разцепван ", добави той.

Според Бонев, е време да се даде път на хора, които могат да модернизират града и да приложат нови хрумвания и нов метод на ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР