Най-вероятно вече планирате пътуванията си за 2023 г.? Ако вече

...
Най-вероятно вече планирате пътуванията си за 2023 г.? Ако вече
Коментари Харесай

Европа доминира в класацията за най-добрите нови хотели в света: Кои са предложенията?

Най-вероятно към този момент планирате пътуванията си за 2023 година? Ако към този момент сте решили да прекарате част от ваканцията си в Европа и се оглеждате за първокласно място за настаняване, си заслужава да хвтрлите око на тази ранглиста.

Класацията на Luxury Travel Intelligence за 15-те най-хубави хотели в света ни предлага цели 7 места за настаняване на Стария континент. Кои са те?

7. Санторини, Гърция: Nobu и крайбрежно успокоение

Тук ще намерите т. нар.инфинити басейн на две равнища на върха на канара с аспект към североизточния бряг на Санторини, Nobu е идеалното място да се отпуснете и да се насладите на гръцката природа. Ако не обичате да се излежавате край басейна, за вас има и пешеходни направления към хотела.

Това, което ще ви очарова е японски минимализъм на Nobu. Цените на стаите стартират от към 600 евро на вечер.

6. Верона, Италия: Vista Palazzo и панорама от покрива
 Снимка 603047
Източник: verona.vistapalazzo.com

Бутиковият хотел в действителност е имение от 19-ти век с 13 жилището. Излъчващ италиански сексапил, барът на покрива предлага панорама към средновековните здания към хълмовете на виненият район Валполичела. За по-прохладните вечери е най-добре да останете в библиотеката или луксозната турска баня. Цените на стаите стартират от към 560 евро на вечер.

5. Миконос, Гърция: Cali
 Снимка 603041
Източник: calimykonos.com

Тук ще намерите 40 вили сред две планини с аспект към Егейско море и личен частен плаж. Инфинити басейна със солена вода, също е на ваше разположение.

Интересната конструкция жилищата е поради естеството на терена. В постройките има локален камък и мрамор. Околкоте планини обезпечават питейната вода. Цените стартират от към 770 евро на вечер.

4. Единбург, Шотландия: Gleneagles Townhouse

Това градско леговище се намира тъкмо в сърцето на Единбург. Потопете се в града от терасата на покрива или посетете ресторанта с цел да пробвате локална, сезонна кухня и неустоими десерти.

Стаите са оборудвани с антични мебели, с цел да се потопите в една друга ера. Цените на стаите стартират от към 350 евро на вечер.

3. Тоскана, Италия: Fontanelle Estate и лозята там

Това ново украшение има единствено 15 стаи и жилища, които да предложи на гостите си. Това не значи, че те са скромни: гостите се радват на достъп до уелнес, три ресторанта, голф уреди и хубав открит басейн.

Заобиколена от тоскански лозя, тази обичайната селска къща е идеалното място да избягате от всичко. Стаите стартират от към 910 евро на вечер.

2. Виена, Австрия: Rosewood Vienna

Разположен в неокласическа постройка, Rosewood Vienna е ситуиран на Petersplatz, един от най-известните площади в Стария град на Виена.

Коктейл барът на покрива предлага изключителна панорама към града. Цените на стаите стартират от към 580 евро на вечер.

1. Италия, езерото Комо: Passalacqua
 Снимка 603049
Източник: FB/ Passalacqua Lake Como

Passalacqua носи наградата за най-хубавия нов първокласен хотел в света за 2022 година от LTI - Luxury Travel Intelligence. Това е най-новият план за едно от най-известните фамилии хотелиери в Италия - Паоло, Антонела и Валентина Де Сантис.

Той предлага луксозни 24 жилището, в това число най-големия на езерото. Цените стартират от към 850 евро на вечер.

Извън хотелите в Европа, в класацията участват и първокласни места за настаняване в Саудитска Арабия, Бали, Ню Йорк, Малдиви, Катар и др.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР